Život

Ponedeljak, 16.05.2016.

17:54

"Prorok" iz Perua: Danas počinje smak sveta

Peruanski vidovnjak, pastor Rikardo Salazara, tvrdi da mu se u snovima javio Bog i najavio kraj sveta upravo na današnji datum.

Izvor: index.hr

Foto: YouTube Screenshot

Prema njegovim predviđanjima, još pre mesec dana na nebu se pojavila zvezda koja je iz noć u noć postajala sve veća. Rusi su ubrzo shvatili da to nije obična zvezda, već asteroid.

Međutim, prema Salazaru, taj asteroid prečnika devet kilometara danas 16. maja će pasti kod obale Portorika i presuditi čovečanstvu. To će dovesti do brojnih zemljotresa i cunamija, proradiće vulkani, a Kalifornija će nestati, veruje ovaj “prorok”.

Ipak, prema viziji koju je imao, čovečanstvo će poživeti barem još mesec dana, kada će početi treći svetski rat između SAD s jedne i Kine i Rusije s druge strane.

Biće korišćeno nuklearno oružje, a asteroid će odigrati ključnu ulogu i osigurati pobedu Kini i Rusiji, jer će SAD bit oslabljene od udara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: