Život

Četvrtak, 13.12.2012.

14:22

Hteli da ubiju i kastriraju Bibera

Američka policija razotkrila je zaveru tri muškarca koji su želeli da kidnapuju, kastriraju i ubiju tinejdžersku pop senzaciju Džastina Bibera i njegovog telohranitelja – zbog nagrade koja je iznosila 2.500 dolara za svaki njegov testis.

Izvor: B92

Default images

Čovek koji trenutno služi zatvorsku kaznu od 978 godina zbog silovanja i ubistva navodno je angažovao dva druga muškarca iz Novog Meksika da kidnapuju Bibera dok je zbog svojih koncerata bio u Njujorku.

Osuđeni ubica, Dejna martin, navodno je angažovao Marka Stakea i njegovog nećaka Tanera Ruanu da obave prljav posao, sudeći po novinskoj stanici KRQE-TV iz Albukerkija.

Martin, koji poseduje tetovažu Džastina Bibera na nozi, navodno je opsednut osamnaestogodišnjim pevačem iz Kanade.

Dva osumnjičena trenutno su u pritvoru nakon što je Stak uhapšen u Vermontu zbog postojeće poternice, a Ruan zbog „alata za ubistvo“ i baštenskih makaza koji su pronađeni u njegovom automobilu.

Nakon ovih hapšenja, Martin je sve priznao policiji i otkrio neke od bizarnih zahteva poput šare kravate kojom je Biber trebao da bude udavljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: