Pietro Dell'oro

U blizini Kalenića pijace, naš poznati fudbaler drži ovaj italijanski restoran koji ime duguje jednom od osnivača Intera.

Izvor: B92

Petak, 08.06.2007.

10:36

Default images

Adresa: Trnska 2
Tel: 011/ 344-7700
web: www.pietrodelloro.com
E-mail: office@pietrodelloro.com

Radno vreme: 09.00 – 01.00 svakog dana u nedelji (kuhinja radi do 23.30)
Kartice: Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Dina Card, Yuba, Post, American Express
Prevoz: Bus - 24, 25, 26, 27, 32, 65; Tramvaj - 5, 7
Parking: ne
Bašta: da, 50 mesta
Extra: prilagođeno za osobe sa invaliditetom; jelovnik na srpskom, engleskom i italijanskom jezikom; zaposleni govore engleski jezik.

Obrok za dvoje, bez vina: srednje-niska cena Reč je o prijatnom mestu na dva nivoa; gornji je veći i zvaničniji, donji je mali i ima simpatičnu „žurim na sastanak“ atmosferu, za kafu uz novine ili brzi ručak. Enterijer je udobna mešavina stilova.

„Pietro“ nudi retrospektivu klasične, svakodnevne italijanske hrane. Špagete, taljatele, pene, njoke i ravioli, lazanja i pica... meni je lišen folirancije i nudi ono što Italijani svakodnevno jedu i čime su preplavili svet.

Daleko bilo da imamo nešto protiv gastronomske ekstravagancije, ali lepo je videti i svakodnevni fazon. Pice su dobre, ali ne i jeftine. Kombinacija sa pršutom i dinjom jedan je od naših favorita.

U ponudi je i doručak, koji služe zvanično od 9 do 12 sati, a u praksi i duže.

Na meniju su prava mocarela, sveže povrće, dobra kafa, kajgana sa lososom — sve što je potrebno da se započne uspešan dan.

Usluga je korektna i opuštena, u skladu sa mestom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: