Savršeno mesto za pametnu kupovinu

Moderne žene danas nemaju mnogo vremena da se posvete sebi, neprestano teže da postignu sve, da budu uspešne u svom poslu, na porodičnom planu, da budu emotivno ispunjene, ali i da pored svega izgledaju senzualno, očaravajuće i poželjno.

Život

Izvor: B92

Sreda, 15.02.2012.

09:00

Default images

Brz tempo života nas često nagoni da kupujemo impulsivno, čak i ono što nam nije potrebno i što ne možemo sebi da priuštimo.

Vreme je da naučimo da kupujemo pametno. Tokom svog omiljenog sporta, „šopinga“, pametne žene vole da se tokom kupovine zavale u svoju omiljenu fotelju, dobro prouče sastav proizvoda koji kupuju, posebno obrate pažnju na cenu proizvoda i na miru razmisle da li im je sve to zaista i potrebno.

Da, i to je jedan od načina uzbudljivog šopinga. Nema redova, ne morate da tražite parking, da čekate red na kasi, jednostavno sednete i listate.

Od ove sezone, dame koje kupuju sa razlogom imaju na raspolaganju novu, unapređenu Avon brošuru. U ovom katalogu, na jednom mestu se mogu pronaći inovativni kozmetički proizvodi i mogu se otkriti tajne dobrog izgleda u formi saveta i preporuka za dobar izgled, koji je u današnje vreme dostupan svim ženama ako na pravi način vode računa o sebi.

Pravi je trenutak da otkrijemo tajnu gde se skriva super ponuda za fantastičan izgled i sjajno raspoloženje. Sa novim katalogom i uz mogućnost on-lajn kupovine, dobijamo priliku da doživimo udobno, pametno i nezaboravno šoping iskustvo, uz to sigurne da smo napravile pravi izbor.

Ako imate kavaljera, nema potrebe da izlazi iz kuće po ovom hladnom vremenu kako bi vam ugodio - jedan jednostavan klik iz fotelje je dovoljan da vas obraduje ovim neodoljivim poklonima za Dan zaljublljenih. Zaista je pravo vreme da zajedno upoznate prednosti on-lajn kupovine. Probajte!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: