Nedeljni horoskop za period od 08.06. do 14.06.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.06.2015.

00:00

Default images

OVAN

Hrana

Ove sedmice vam je potrebna ishrana bogata namirnicama koje se u najkraćem vremenu pretvaraju u energiju, jer ćete se lako trošiti, a u isto vreme morati da budete stalno u pokretu. Obavezno ubacite med u ishranu, kao i pirinač, ribu, jaja, meso i sir. Mnogo zelenog povrća i svežeg voća.

Ljubav

Nedelja ljubavi za vas, ukoliko se samo malo potrudite da iskoristite sve ono što vam se bude nudilo. U bračnim odnosima će možda prvih par dana biti potrebno razrešiti neke neugodne situacije, koje će se uglavnom bazirati na vašoj sumnji u partnera. Od sredine sedmice i onima u vezama kreće bolji period, spremni ste da povučete prave poteze, a partner će vas obasipati ljubavlju. Slobodni uspostavljaju pravu komunikaciju sa osobom koja ih interesuje. Bitni preokreti u ljubavi, i momenat kada shvatate da ste možda našli onog/onu pravu.

Posao

Više nego odlične pozicije planeta daju vam podršku u svemu što pokrenete. Koju god vrstu posla da obavljate, sada se ne zadovoljavajte postignutim, jer vam i okolnosti idu na ruku a i sposobni ste da prepoznate gde trebate da se aktivirate. Saradnje ugovarane u prethodnom periodu sada počinju sa svojom realizacijom. Poslovi idu ka ekspanziji, sada ima smisla uzeti kredit i ulagati.

Novac

Zbog dobre pozicije Venere, tokom ove sedmice imate mnogo bolju novčanu realizaciju, a pogotovo će biti aktuelna naplata starih potraživanja. Troškovi su vam još uvek nešto veći od očekivanih.

Zdravlje

Izlazite iz zdravstvenih problema bilo koje vrste. Odlično se osećate.

BIK

Hrana

Bilo bi poželjno da ne preterujete, posebno sa slatkišima i testom. Radije umesto toga jedite sveže voće ili pravite voćne salate začinjene limunovim sokom i medom umesto šećera. Za blago poboljšanje ukusa možete koristiti čak i neki slatki liker – od višanja ili nekog drugog voća. Masno ove sedmice nije za vas.

Ljubav

Porodični odnosi i građenje stabilnosti sa partnerom su vam sada prioritet. Vesti o prinovama u drugom delu nedelje, naročito onima koji su dugo čekali na ovo. Za one koji još uvek ne planiraju potomstvo – malo opreza neće biti na odmet! Neko iz kruga prijatelja će vas upoznati ili vam pomoći da uspostavite kontakt sa osobom koja vas zanima. Ovo važi i za one koji su prekinuli vezu u prethodnom periodu – sada postoji mogućnost povratka na staro i mirenja zavađenih strana. Ostvarenje želja, zadovoljstvo, obnova u psihičkom smislu.

Posao

Privikli ste se na tempo i sada se sve odvija bez pritisaka. Bikovima idu izvanredne novosti, informacije povodom projekata ili poslova koji su u procesu pokretanja. Nezaposlenima ovo može doneti vesti o zaposlenju, pogotovo od direktnog kretanja vladara polja posla i novca, Merkura, od 11.-og. Neke blokade su probijene, neki zastoji rešeni i pred vama je savršena nedelja za ono od čega se živi.

Novac

Finansijski rezultati vašeg truda dolaze sa svih strana. Nedelja pojedinima može doneti unapređenje, ali generalno Bikovi ulaze u period kada će novac mnogo intenzivnije slivati u njihove džepove.

Zdravlje

Sada imate tegobe samo prolaznog karaktera, a mogu se manifestovati kroz povišenu temperaturu, probleme sa grlom ili bolove u zglobovima, kičmenom stubu.

BLIZANCI

Hrana

Vama ove nedelje treba hrana za popravljanje raspoloženja, pošto ćete imati povremene padove i povlačenje u sebe. Za doručak probajte ovsenu kašu, a preporučljive su i banane i bademi. Ručak dobro začinite iseckanim svežim peršunom, a u svako doba i u svakom trenutku – crna čokolada! Provereno!

Ljubav

Strpljenje u nekim pričama će se itekako isplatiti. Ovo je dosta bitno slobodnima, jer su pre izvesnog vremena upoznali nekog ko im se dopao, ali je susret bio suviše kratak, pa niste mogli da pokažete najbolje od sebe. Sada imate mnogo više vremena i pravu priliku da je šarmirate i nasmejete. U emotivnim odnosima i brakovima ste rešili da pređete preko nekih situacija, ali obzirom na to da ste problem samo gurnuli pod tepih, očekujte da ponovo, vrlo brzo, dođe na dnevni red. Neki Blizanci će shvatiti da su u vezi koja se zasniva samo na seksualnoj privlačnosti.

Posao

Imali ste jedan dosta naporan period koji je sada pri kraju. Od drugog dela sedmice i direktnog kretanja vašeg vladara, Merkura sve će se još dodatno ubrzati, a vi ćete biti mnogo aktivniji i organizovaniji u poslu. Napravićete neke nove strategije koje mogu mnogo doprineti jačanju vaših pozicija, a posebno će vam drago pasti to što imate podršku jednog od najbližih saradnika. Moguće je da će vam neko predložiti zajednički posao.

Novac

Ovo polje trpi i dalje, ne zbog vaše nesposobnosti da zaradite, već zbog problema sa naplatom, ali i sa dugovima iz prethodnog perioda. Ovde i dalje morate nastupati oprezno, mereći svaki dinar.

Zdravlje

Vitalnost je prisutna, a ne postoje ni neki veći potencijalni zdravstveni problemi. Ono što je potrebno naglasiti je period ponedeljak – utorak, kada ste zamišljeni, „ne baš pri sebi“ pa se možete povrediti, okliznuti, pasti.

RAK

Hrana

Ništa teško, jer začas možete opteretiti želudac. Pošto ionako ne pijete dovoljno tečnosti, probajte sa ovim trikom – pre svakog jela po čaša jedva mlake vode....em ćete pojesti manje, em ćete konzumirati dovoljnu količinu ove dragocene tečnosti. Riba, piletina, ćuretina...sve ovo sa prilogom od raznog povrća.

Ljubav

Neke stare rane dosta bole u ovoj nedelji, jer vas sve podseća na priču koju niste uspeli da ostvarite onako kako ste želeli. Možete povremeno biti ravnodušni, bezvoljni, osećati krivicu. Ako baš želite, kontakt možete uspostaviti....Iako smatrate da dajete svoj maksimum u partnerskom odnosu, braku, očigledno je da sve i dalje škripi, što će biti naročito naglašeno do polovine nedelje. Izbegavajte rasprave na javnom mestu, time štetite i svom i partnerovom ugledu. Partner se može ponašati previše sujetno i arogantno, a vi se inatiti. Porodica ili ljudi bliski vama pokušavaju da smire strasti.

Posao

Iako ste prva dva dana ove sedmice u dosta teskobnom raspoloženju, i možete smatrati da se vaši planovi ne odvijaju kako treba, ipak će brzo podsticajni momenti proraditi. Jupiter i Venera u polju posla i novca donose nove mogućnosti, naročito one koje mogu brzo rezultovati u finansijskom smislu. Pored toga, dobre ideje kojima možete unaprediti poslovanje su tu, a tu je i podrška nadređenih, autoriteta.

Novac

Novac preko posla, novac preko zakonskih procedura, novac preko ugovora ili honorarnih poslova..ovo je sedmica kada Rakovi mogu prilično dobro profitirati. Ipak, ne zaboravite – retrogradni Saturn opominje da morate rešiti dugovanja!

Zdravlje

Pored konstantno prisutne nervoze, mogu se javljati problemi i sa reumatičnim bolovima, zglobovima, prehladom.

LAV

Hrana

Sada baš hoćete da ugodite sebi....doduše, pojedini će imati „leptiriće u stomaku“ pa će više živeti od ljubavi, a hranu zanemarivati...Ostali će uživati u pripremanju omiljenih specijaliteta, a ove sedmice će ovo uključivati velike količine mesa na razne načine. Ne opterećujte svoje krvne sudove previše masnom hranom!

Ljubav

Venera, planeta ljubavi, tranzitira kroz vaš znak. Lavovi su u ovom periodu neuobičajeno prijemčivi za svaku vrstu uživanja, imate pravu inspiraciju i odišete plemenitošću, šarmom, lepotom. Neki od vas mogu lutati, flertovati, začikavati više osoba, ne donoseći konačnu odluku kome da se priklone. Mnogo kontakata preko društvenih mreža, preko prijatelja. Osvojiće vas osoba koja bude umela da se „igra“ na isti način kao i vi, da vam uzvrati istom merom. Iz lakog flerta i nadmudrivanja možete ući u odnos koji će vam postati veoma bitan.

Posao

Iako i sami vidite da stvari počinju da dolaze na svoje mesto, izgarate od nestrpljivosti i zbog ovoga možete biti malo brži na jeziku sa saradnicima i kolegama. Nemate strpljenja da čekate druge. Ukazuju vam se mogućnosti za jaču komunikaciju sa klijentima i za česta kratka putovanja koja ćete iskoristiti za svoju promociju. Odlično postavljeni trgovina, komercijala, pisanje, rad u medijima. I vama stoje mogućnosti dodatnih poslova.

Novac

Pred sobom imate jedan duži period kada će sve vezano za finansije funkcionisati mnogo lakše. U drugom delu sedmice očekujte veći broj priliva. Prijatelj vam vraća dug.

Zdravlje

Iako „pucate od zdravlja“ ipak morate voditi računa o svom telu. U ovom periodu se slabije krećete, a preterujete sa konzumiranjem hrane, slatkiša. Morate početi sa nekom rekreacijom.

DEVICA

Hrana

Malo vremena ćete provoditi u kući, pa ćete više bazirati svoju ishranu na roštiljskim specijalitetima sa obližnjeg kioska ili iz omiljenog restorana. Kada uz ovo „padnu“ mladi krompirići i dosta sveže salate, to i ne zvuči tako loše, zar ne? Ove sedmice ne preterujte sa alkoholom, čaša crnog vina je sasvim okej.

Ljubav

Nema više potrebe da skrivate svoju emotivnu naklonost prema nekom. Iako ste dosta uzdržani u ovom periodu, neko vam se sve više podvlači pod kožu i vi nećete dugo moći da se odupirete zovu ljubavi. Ovo vrlo pogoduje slobodnim Devicama, dok kod onih zauzetih, naravno – ovo može imati jednu malo drugačiju simboliku. Za vas bi savet bio da dobro vodite računa o tajnama koje krijete od partnera jer one sada lako mogu ugledati svetlost dana, pogotovo ako sumnja u vas već od ranije postoji. U bračnim odnosima bitni planovi dolaze na dnevni red.

Posao

Ambicija je tu, ali sada ćete tek moći da je probudite u potpunosti. S pravom ćete tražiti da se neka obećanja data vama u prethodnom periodu, ispune. Pošto i vladar vašeg znaka, Merkur, kreće direktnim hodom, više nećete imati problem sa da se organizujete i postignete sve. Dobre poslovne ideje, kreativnost i što je najvažnije – sa šefovima ste opet na istoj talasnoj dužini. Mogućnost saradnje sa strancima.

Novac

U vašem polju zarada od posla je Severni Mesečev čvor, a u polju dugovanja Južni. Simbolika bi bila da sve zarađeno odlazi uglavnom na vraćanje dugova. Iako ova sedmica nudi lepe prilike da se „ovajdite“ u finansijskom smislu, nemojte smetnuti sa uma svoje obaveze....

Zdravlje

I dalje povremeno kuburite sa nekim nedefinisanim zdravstvenim problemima, ali ni ne pokušavate da otkrijete uzrok za sve ovo. Ženama problematika sa hormonima. Moguća nesanica, kao i problem sa žučnom kesom.

VAGA

Hrana

Ne znate šta se dešava, jer vam se apetit potpuno oteo kontroli. Pošto pripadnici vašeg znaka obožavaju slatkiše, uzalud ćete pokušavati da se obuzdate kada vam prstići krenu ka omiljenoj poslastici....malo „slatkog greha“ nije na odmet, ali ne zaboravite i na zdravu hranu....pa ne zove se bez razloga tako....

Ljubav

I za Vage je ovo nedelja kada sve počinje da se dešava baš onako kako ste zamislili. Sa emotivnim partnerom je moguće planiranje odmora ili čak nečeg vezano za zajedničku budućnost. Osećate da ste blizu ostvarenja svojih želja. Sredinom nedelje u vaš život ulaze dve zanimljive osobe, svaka će vas na svoj specifičan način zainteresovati. Jedna od njih ima jako puno sličnosti sa nekim prošlim iskustvom, po energiji i strasti vas podseća na bivšeg partnera. Druga je malo uzdržanija, ali beskrajno šarmantna i duhovita. Izaberite sami....

Posao

Još uvek vučete mutno raspoloženje iz prethodnog perioda i prvih par dana ove sedmice ćete biti neaktivni i nemotivisani u poslovnom okruženju. Vrlo brzo ćete shvatiti da vaši planovi ipak idu ka realizaciji i da ste jednu veliku prepreku uspeli da pređete. Posao sa strancima ili državnim institucijama izgleda da opet dobija na validnosti i ovde se vide korenite promene na bolje. Na sve ovo, neko vam može ponuditi mnogo bolje uslove rada.

Novac

U sredu mogućnost većeg priliva novca. Sve ugovorene saradnje sada donose profit. Oni koji rade na procenat u izuzetnoj poziciji. Naplata potraživanja od honorarnih poslova. Sve u svemu – dobro je!

Zdravlje

Dobre planetarne pozicije čuvaju vas tokom ove nedelje od bilo kakvih većih neprilika. Sve je nekako krenulo na bolje, pa i ovaj životni segment. Uživajte!

ŠKORPIJA

Hrana

Sve što pojedete – potrošićete...tako da vam ove sedmice ni ne vredi davati neke posebne savete (kada ih ionako ne primenjujete). Ako ste od onih disciplinovanijih, onda se bacite na sve vrste mesa na žaru (umesto pohovanja, prženja). Preporuka za vas su testa sa raznim umacima, nešto jače začinjena.

Ljubav

Vi ste u izuzetnom energetskom periodu, spremni na svakakve poteze da biste osvojili osobu do koje vam je stalo, ali još uvek nemate pravu potvrdu sa druge strane. Čini vam se da dobijate samo naznake zainteresovanosti, ali da ste još daleko od cilja. Možete biti bezrazložno ljubomorni i sumnjati da postoji još neko umešan u celu priču. S druge strane Škorpije mogu popustiti udvaranju nekog ko se već izvesno vreme aktivno angažuje oko njih. Ukoliko se to dogodi pred kraj nedelje, budite sigurni da vas ta osoba neće pustiti tek tako lako. Od lovca možete postati plen.

Posao

Poslovne promene se dešavaju na najpozitivniji način, bez stresa i trzavica koje su nekako postale sastavni deo vaše radne atmosfere. I vi ste u „fazonu“, željni dokazivanja, željni da što pre postignete sve ono za šta ste u prethodnom periodu bili onemogućeni. U poslovnom okruženju dosta lako funkcionišete sa saradnicima, na istim ste talasnim dužinama i uspevate da se dopunjavate. Jedna dosta mirna sedmica pred vama, a čak će biti i pohvala od strane nadređenih.

Novac

Ovo može biti sedmica koja će pojedinim Škorpijama u potpunosti promeniti finansijsku situaciju. Kao prvo, velike su mogućnosti da se nekih većih dugova, ili makar glavnice duga rešite. Kao drugo, otvorite četvore oči – šanse za dodatnu zaradu su tu i samo ih treba na vreme uočiti..

Zdravlje

Energetski ste se dosta digli, pa mislite da ste sada od čelika i da vam ništa ne može prodrmati organizam. Nemojte da vas jedna obična prehlada koja se može iskomplikovati, uveri u suprotno.

STRELAC

Hrana

Pošto su sva vaša čula u potpunosti probuđena tokom ove sedmice, preporučujemo nešto što će vas „golicati“ na pravi način. Kineski specijaliteti ili hrana sa neobičnom kombinacijom začina koju ćete sami sa zadovoljstvom pripremati. Šafran, bosiljak, cimet, kari....ne sumnjam da ćete napraviti nešto vrhunskog ukusa!

Ljubav

Sumnja u vernost partnera može biti jako aktuelna u prvim danima ove sedmice, naročito u bračnim odnosima. Generalno, čini vam se da partner stalno ponavlja jedne te iste greške a da je vaš prag tolerancije prilično „načet“. U drugom delu nedelje je slobodnima sve otvoreno za pokretanje nove priče. Dobro vam je postavljeno sve vezano za nove prostore, putovanja. Bivši partner se vraća sa dužeg odsustvovanja iz zemlje i može vas potražiti. Pojedini se sve više upetljavaju u jednu tajnu priču, iako ste svesni da ovo nema budućnosti.

Posao

Iako se u poslovnim saradnjama situacije menjaju na bolje, ipak vi ne možete da se još uvek pohvalite stabilnim pozicijama ili poslovima. Neke stvari vam se nude, ali vama lično ne izgledaju dovoljno čvrsto i možda ćete ponuđeno odbiti. Element rizika neke Strelčeve može vinuti u visine, ali pojedinima se može i obiti o glavu. Treba biti mudar pa iskalkulisati. Možda ipak i poslušate Saturna koji je u vašem znaku a koji vas tera da postepeno gradite osnovu za uspeh.

Novac

Napeta kombinacija Saturna i Meseca (zarade – dugovi) koja je naglašena početkom ove sedmice, upozorava vas da je krajnje vreme da se nekim pitanjima pozabavite. Ne ulažite novac, ako nemate garanciju da ćete zaraditi.

Zdravlje

Generalno je zdravstvena situacija dobra, osim što povremeno osećate umor i iscrpljenost. No, kakvim tempom života živite – nije ni čudo. Ako možete da uzmete malo vremena za sebe – bilo bi dobro...

JARAC

Hrana

Ove sedmice je potrebno posebno voditi računa o kvalitetu namirnica koje konzumirate. Izbegnite hranjenje po restoranima, i budite sami svoj majstor. Posebno će vam prijati riba, a preporuka za vas je pastrmka sa blanširanim bademima, barenim krompirom i blitvom. Belo vino je obavezno!

Ljubav

Možete osećati da vam partner ne poklanja dovoljno ljubavi i pažnje. U potrazi za ispunjenjem, pojedini Jarčevi mogu tokom ove nedelje čak skrenuti u tajne odnose, ili se okrenuti nekom ko im povremeno služi kao rame za plakanje. Neki od vas odbijaju ljubavne prilike jer su još uvek vezani za osobu iz prošlosti. U bračnim odnosima, partner vam na svoj način pokazuje da mu je stalo do vas, ali ste vi skloni da vidite samo problematične sitnice, a ne širu sliku. Neko vam dosta dobronamerno ukazuje na greške, ali vi ne želite da saslušate.

Posao

Presabraćete se početkom nedelje koje su vaše trenutne pozicije, a šta je ono čemu stremite, razmisliti i – krenuti puni entuzijazma i ambicije. Odavno vas kolege nisu videle da funkcionišete na ovakav način, vaša odlučnost sada dobija jednu jaču dimenziju i ova sedmica može označiti preokret u poslovima kod vas. Ne samo da ćete se vi aktivirati u mnogo većoj meri, već će odmah krenuti i pozitivne reakcije od strane saradnika i šefova.

Novac

Novac najzad počinje da pristiže. Po prvi put ćete proći jednu sedmicu a da vas ne sačeka nekakav nepredviđeni trošak ili dug koji ste zaboravili a morate „pod odmah“ da ga izmirite. Ovo će vam dati još dodatni vetar u leđa.

Zdravlje

U vašem polju zdravlja se nalazi stelijum planeta, pa je potrebno malo više biti na oprezu. Laka prehlada može da se iskomplikuje ukoliko joj ne posvetite pažnju. Potrebno je i malo više odmaranja...

VODOLIJA

Hrana

Vodolije su rešile da dobro obrate pažnju na „gorivo“ kojim snabdevaju svoj organizam. Više malih obroka u toku dana, dosta svežeg povrća i voća i što manji unos hrane za koju znate da nije dobra po vaš organizam. Jeste li probali sa hrono ishranom? Možda bi ona bila pravi pogodak za vas!

Ljubav

U bračnim odnosima i vezama, voljena osoba je spremna da vam čini ustupke i da vam se prilagođava. Nemojte se ponašati kruto prema partneru, zaboravite neke greškice od ranije, i prepustite se. Možete uživati u jednoj fenomenalnoj nedelji ispunjenoj ljubavlju i zadovoljstvom. Pojedini se, naročito početkom sedmice, mogu baviti razmišljanjima o ponovnom pokretanju komunikacije, ili čak odnosa sa osobom sa kojom je ovo prekinuto. Ne zanosite se, ovo idealističko raspoloženje vas neće dugo držati i ne povlačite poteze zbog kojih ćete se kajati kasnije.

Posao

Na samom početku sedmice – malo više pažnje na poslu! Greške se lako potkradaju jer vi niste u pravom radnom raspoloženju, već su vam misli kilometrima daleko. Moguće je i da vas ponašanje nekog od kolega duboko razočara. No, sve će posle toga funkcionisati „kao po loju“. Neke promene u poslovnim odnosima, saradnjama, već su nagoveštene i vi se unapred radujete nastupajućem periodu. Imate i zašto. Još samo malo i vaše će ambicije dobiti krila....

Novac

Redovni prilivi. Nemate još uvek nekih specijalnih mogućnosti za dodatnu zaradu, ali bitno je da lagano uspevate da izlazite iz problema. Ipak, početkom nedelje očekujte neplanirani trošak.

Zdravlje

Ove sedmice može biti problematike na zdravstvenom planu. Ne bi trebalo da bude dugotrajnijih tegoba, ali ako osetite opterećenost disajnih puteva, suzenje očiju ili pojačanu kijavicu – moguće je da je u pitanju jača alergija.

RIBE

Hrana

Ako već niste počeli – vreme je da povedete malo više računa o sebi. Primećujete li da svaki čas nešto muljkate, žvaćete, grickate..kao da svu nervozu izbacujete kroz konzumiranje hrane. Ako ništa drugo, grickalice, gazirana pića i višak slatkiša i testa izbacite, sveže voće je sada spas za vaš organizam!

Ljubav

Problemi u komunikaciji u bračnim odnosima i emotivnim vezama kao da nikako u potpunosti da prestanu. Partner vas konstantno sumnjiči, a vi se ni malo ne trudite da te sumnje i razvejete, naprotiv – svojim ponašanjem samo mu dajete za pravo. Ribe zaista mogu sada imati neka tajna „domunđavanja“ , bili u vezi ili ne, a pojedini bi trebali dobro da razmisle da li njihove igrarije sa strane mogu biti otkrivene. Samo bi vam još i to falilo....Pokušavate sa jednom osobom koja vam se izuzetno dopada da ostvarite odnos, ali vas jako nervira njena nestrpljivost i požurivanje.

Posao

Ribe već izvesno vreme imaju veliko trošenje energije na polju posla. Tranzitni Saturn iz polja karijere, pozicije, kvadratom pritiska vaš znak, pa često imate napetu poslovnu atmosferu i tešku saradnju sa kolegama i nadređenim osobama. Ovo je sada pri izmaku, jer se Saturn vraća u znak Škorpije, a vi ćete pred sobom imati jedan period u kome možete izvršiti potrebnu reorganizaciju. Nema velikih turbulencija tokom ove sedmice, što će vam veoma prijati.

Novac

Jedan deo priliva otići će na potrebne popravke ili planove oko uređenja doma. Uspevate da uskladite prilive i troškove. Razmislite možda da se okušate u igrama na sreću ove sedmice....

Zdravlje

Prolazne tegobe, ali više psihičkog tipa. Padovi raspoloženja, melanholija, naročito u prvom delu sedmice. Generalno – dobro ste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: