Kristen i Robert: Pomirenje na vidiku?

Veza između najvoljenijeg mladog holivudskog para Kristen Stjuart i Roberta Patinsona se završila u suzama kada su objavljene fotografije glumice u zagrljaju oženjenog reditelja Roberta Sandersa. Međutim, izgleda da su zvezde „Sumraka” rešile da daju ljubavi drugu šansu.

Izvori bliski paru tvrde da su se Robert i Kristen nedavno videli prvi put nakon skandala i da je 26-godišnji glumac odlučio da oprosti devojci na „glupoj grešci”.

„Shvatili su da ne mogu da žive jedno bez drugog”, kazao je izvor tabloidu The Sun. „Kristen mu je otvorila dušu i rekla mu da se susret sa Sandersom desio samo jednom i da je bio greška.

Nakon dugih razgovora ispunjenih suzama, razjasnili su sve i pomirili se. Rob joj je oprostio jer je video koliko joj je žao. Oni se zaista mnogo vole".

Nakon skoro dva meseca rastavljenosti, Kristen i Robert preselili su se u zajednički dom u Los Anđelesu.

Glumica je nagovestila da će doći do pomirenja pre nekoliko dana kada je na Festivalu u Torontu pred novinarima izjavila da će Robert i ona „biti dobro”.

Fanovi „Sumraka” konačno mogu da odahnu jer će promotivna turneja poslednjeg dela serijala, „Praskozorje 2. deo” zakazana za novembar, po svoj prilici proteći bez nezgodnih situacija.