Ava i Željko: Kraj romanse?

Čini se da se ljubav "gasi", dok se svađe i strasti rasplamsavaju...

Izvor: B92

Utorak, 16.04.2013.

16:38

Default images

Blizanac je rekao Avi da bi trebalo malo da se udalje, što je ona veoma loše primila. Rame za plakanje joj je ponovo ponudila Vendi.

Scenario koji se odigrao između Ave Karabatić i Uroša Ćertića kao da se ponavlja, s tim što je ovoga puta njegovu ulogu preuzeo Željko.

Posle nekoliko idiličnih dana, par je počeo sve češće da se svađa, jer Ava stalno zahteva od Željka da definiše njihov odnos i pruži joj dokaz da će biti zajedno i nakon završetka šoua.

Željko je odbio to da uradi jer ne zna šta ga napolju čeka, pa se starleta naljutila na njega. Zbog toga je zamolio da se malo udalje jedno od drugog.

Razočaranu Avu ponovo je tešila Vendi. Jutros u dvorištu Slavko je pokušao da sazna šta se dogodilo.

"Je l' gotovo?", pitao je glumac, a Željko mu je na francuskom odgovorio da jeste.

Žarko je svom bratu danas naredio da prestane da priča sa Avom, jer je, kako kaže, gotovo. On je izjavio da dok god je živ, njih dvoje neće biti zajedno, jer je Ava dvolična.

“Ava samo koristi mog brata za ono što se noge peru pored vrata. Njihov brak je završen dok sam ja živ u ovu kuću. Željko je moj brat i ja ću da ga branim!”, bio je jasan Žarko.

Željko je kasnije konstatovao da nema o čemu više da priča sa Avom, jer je Žarko sve “regulisao”. On je takođe rekao da mu treba žena poput Sindi, “matora”, sa detetom, gde je “pola posla već završeno”.

S druge strane, Vendi savetuje Avu da se skoncentriše na sebe i na svoju ulogu u kući, i da treba da se pokaže kakva jeste – jaka i samosvesna. “Danas se živi”, kaže Vendi, i uverava je da se niko ne poigrava sa njenim osećanjima kada joj kaže da je obožava, misleći pritom na Željka.

Žarko je u razgovoru sa Anetom konstatovao da je Soraja dobra osoba, jer nikome ništa ružno nije rekla niti ga uvredila, na šta je Aneta usplahireno rekla da treba da sačeka da se završi rijaliti, pa će da vidi ko je zapravo kakav. “Samo glupak može da izgovori to što si ti rekao za Soraju”, ljutito je rekla Aneta, i nastavila da ga ubeđuje da Sindi i Soraja imaju pik na Avu, jer im strašno smeta.

Žarko, pak, tvrdi da Sindi i Soraja nemaju nikakav uticaj na njegov odnos sa Avom. “Znam da kad plače uvek gleda kamere. Ako ga toliko voli, neće ga maltretirati i histerisati, već će ga voleti i napolju!”, kaže on.

I između Maje Nikolić i Anete su se pooštrili odnosi.

Aneta je Slavku rekla da njih dve moraju da se trpe, ali zato ne moraju da se druže. Takođe, pokušala je da mu objasni da Nikolićeva nema obzira prema tome što on ima ženu i decu, i da ne preže ni od čega. “Razbiću takvog crva”, rekla je ona, aludirajući na Maju Nikolić.

Nikolićeva je kasnije u razgovoru sa Slavkom rekla da se Aneta strašno zapustila u kući, da se ugojila barem pet kilograma, i da je prestala da se sređuje i šminka. “Aneta samo što nije pukla. Da je smršala, ne bi bila toliko nezadovoljna, a i Boban joj je izašao”, objašnjava Maja Slavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: