Zvezdani par!

Izvor: B92

Četvrtak, 25.12.2008.

09:33

Default images

Srpska sportsko-estradna scena na kraju 2008. godine bogatija je za jedan od najlepših parova - Milicu Majstorović (19) i Ivana Lenđera (18). Atraktivna studentkinja"Operacija Trijumf" i najperspektivniji srpski plivač već dve nedelje su u ljubavnoj vezi, koja je započela neposredno posle Miličinog ispadanja iz rijaliti-šoua.

- Milica i Ivan su počeli da se zabavljaju vrlo brzo po njenom izlasku sa Akademije „Operacije Trijumf". Ispostavilo se da je Milica u emisiji izgubila od Adnana, ali da je dobila nešto mnogo više od nagrade - Ivana Lenđera - kaže izvor Pressa, blizak ovom paru, i dodaje:

- Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, razmenili su nekoliko poruka na „Fejsbuku" i ljubav je odmah planula, i to baš u vreme kad je Ivan kretao u Rijeku, na Evropsko prvenstvo u plivanju (od 11. do 14. decembra). Čuli su se svakodnevno, a Ivan je pred početak finalne trke na 100 metara delfin, dok su ga snimale kamere, upravo Milici poslao poljubac.

Izvor Pressa navodi da su Milica i Ivan zajedno došli i na poslednji Gala koncert „Operacije Trijumf":

- Zajedno su stigli u Košutnjak i neprestano su bili zagrljeni. Milica je svog dečka upoznala sa bivšim kolegama Sajkom, Nikolom Paunovićem, Đoletom, Mikom, ali i profesorima Milicom i Snežanom Vukomanović, i svi oni su se složili da slađi par odavno nisu videli - zaključuje sagovornik Pressa.

Zaljubljeni par tokom 2009. imaće prilike da bude češće zajedno, jer se Milica nedavno preselila u Beograd, pa će Ivan moći češće da dolazi iz Zrenjanina.

Ivan - svetski talenat

Ivan Lenđer (rođen 29. jula 1990), uz Čabu Silađija, važi za najperspektivnijeg mladog plivača u Evropi. Na 50 metara delfin u Rijeci je bio 10. i u toj trci oborio je evropski juniorski rekord. Plivao u finalu i na 100 m delfin i bio šesti (oborio lični rekord), u trci u kojoj je Milorad Čavić osvojio zlatnu medalju. Lenđer je u pionirskoj kategoriji oborio 42 državna rekorda, višestruki je državni prvak u omladinskoj, kadetskoj i jednom u seniorskoj konkurenciji. Oborio je više od 120 državnih rekorda, a plivanje trenira od sedme godine u PK „Proleter".

Milica plivačica

Mlada Kragujevčanka Milica Majstorović (rođena 09.10.1989), pored muzike, plesa i sviranja flaute u mladosti se i sama bavila plivanjem. Svojevremeno je na jednom takmičenju donela prvu zlatnu medalju u plivanju u Kragujevac, a u tom gradu je izabrana za mis sporta 2006. Sa OT Akademije, u kojoj je provela 50 dana, ispala je 17.11. na osmoj Gala večeri izgubivši od Adnana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: