eHow-saveti za, takoreći, sve

Različita korisna uputstva na eHow strani, prelepe slike našeg Sunca i čudesna stvorenja iz dečije mašte.

Autorka: Jasna Ćosović

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 03.10.2007.

15:34

Default images

eHow je korisna internet strana koja nam daje odgovore na mnoga pitanja koja u svakodnevnom životu ponekad sebi postavimo. eHow bismo mogli nazvati online ’sam svoj majstor’ kutkom u najširem smislu tog pojma s obzirom da teme nisu ograničene samo na majstorisanja i popravke u kući. Na primer, na ovoj strani možemo pronaći odgovore na pitanja kao što su: kako proveriti da li je jaje skuvano, kako popraviti ogreban CD ili DVD ili kako pregovarati sa šefom o povišici.
Sajt sadrži preko 35.000 članaka razvrstanih u više kategorija koje su napisali profesionalci i korisnici sajta. Lista kategorija nalazi se na levoj strani ekrana. Birajući određenu temu dobijamo kratak uvod, napomenu o komplikovanosti izvođenja, korak po korak opis, zaključno sa generalnim savetima i upozorenjima. Odgovori na neka pitanja pored teksta sadrže i video zapis. Kliknite ovde da biste posetili eHow stranu.

Sunce u pokretu

Internet strana “The Sun in Motion” sadrži kratke filmove Sunca sa kakvim se većina nas verovatno ranije nije susrela. Izvesni Gary Palmer iz SAD-a, ljubitelj Sunca i noćnog neba, tvorac je ove strane. Filmići su načinjeni koristeći optiku kompanije Coronado, specijalizovane za proizvodnju filtera i teleskopa za posmatranje Sunca. Svaki od filmova sadrži kratak tekst koji objašnjava sadržaj video sekvence. Iako ponuda nije velika, a video sekvence su kratke, utisak koji ova strana ostavlja vrlo je upečatljiv. Kliknite ovde i uživajte u ovom kratkom putovanju do naše zvezde.

Stvorenja iz dečije mašte

Za kraj posetite zabavnu “Kid Creatures” stranicu sajta “Drawer Geeks!”. Ovde možete videti radove umetnika i ilustratora koji nam dočaravaju kako bi dečiji crteži izgledali kada bi deca umela da crtaju kao odrasli. Tema crteža su čudovišta. Pored svakog dečijeg crteža nalazi se njegova jedna ili više doteranih verzija nacrtanih od strane različitih umetnika. Kliknite ovde i uživajte u čudovištima iz bujne dečije mašte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: