Prvi trejler za Battlefield 2018 uveliko u pripremi

Pošto je kompanija Electronic Arts već par puta potvrdila da ćemo 2018. godine dobiti još jednu Battlefield igru, poput nedavne objave da će moći da se igra na EAPlay događaju u junu, svi se pitamo – gde je trejler?

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2018.

14:00

Prvi trejler za Battlefield 2018 uveliko u pripremi
Foto: Youtube Screenshot/jackfrags

Prema rečima Rendija Evansa, režisera u studiju DICE, trejler je već uveliko u izradi i možemo ga očekivati da se uskoro pojavi. Ako sadašnju situaciju uporedimo sa prvim trejlerom za Battlefield 1, kada se trejler pojavio samo par dana nakon Rendijevog tvita, znači da bi prvi video za novi BF mogao izaći za nekoliko dana. EA ima velike planove za Battlefield 2018 i njega računa kao najjači naslov za treći kvartal fiskalne godine, zbog čega je Anthem pomeren za početak 2019. godine, piše play.co.rs.

Za sad nema nikakvih zvaničnih detalja o tome koju će tematiku pratiti nova igra, osim glasina da se radi o Battlefield Bad Company 3 koja nosi mnoštvo starih i novih modova i biće smeštena u periodu tokom Vijetnamskog rata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: