Minecraft u decembru zabeležio rekordan broj aktivnih igrača

Iako izgleda kao da je zaboravljen i potisnut od strane AAA igara i velikih multiplejer hitova (PUBG), Minecraft je i dalje veoma popularan i beleži veliki broj igrača.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 23.01.2018.

10:36

Minecraft u decembru zabeležio rekordan broj aktivnih igrača
Foto: Youtube Screenshot

Samo u decembru prošle godine ova igra je imala čak 74 miliona aktivnih igrača, dok je ukupan broj prodatih primeraka na svim platformama za koje je izašao 144 miliona, što znači da nešto više od polovine svih igrača i dalje redovno igraju Minecraft.

Da je ovo rekordna cifra od kako je igra ugledala svetlost dana saznajemo od novog šefa Minecraft odeljena u Majkrosoftu, Helen Čiang, putem portala Popsugar:

“Nedavno smo postavili novi rekord u decembru vezan za broj aktivnih igrača tokom meseca, sa 74 miliona njih – i to je pravi dokaz da se ljudi vraćaju igri bilo kroz nove apdejtove ili sa novim igračima”.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: