Road to BlizzCon – rezime prvog dana i plan za drugi

Prvi dan evropskog finala a ujedno i kvalifikacija za BlizzCon je za nama i pravo je vreme da se nakratko osvrnemo na dešavanja i to šta nas očekuje sutra, posebno za one koji nas nisu redovno pratili.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.10.2015.

17:05

Default images

Road to BlizzCon u pragu obuhvata tri kompetitivne igre – World of Warcraft Arena, Hearthstone i Heroes of the Storm, kao i dve revijalne – StarCraft 2 Legacy of the Void mečeve profesionalnih timova ali i Overwatch koji svi mogu odigrati na jednom od 120 postavljenih računara.

Kada govorimo o Hearhstone turniru, svoju kartu za BlizzCon obezbedili su – ThijsNL, Ostkaka, Lifecoach i Neirea. No, samo će prvi i poslednji (ThijsNL i Neirea) imati priliku da se bore za titulu prvaka Evrope i nagradu od 10.000$ jer su u finalu pobedili Ostkaku (Neirea) i LIfecoacha (ThijsNL).

Sa druge strane, Heroes of the Storm je video neke izuzetno zanimljive mečeve. Dignitas je pobedio Liquid i potom otišao na Roccat dok je Virtus.Pro izgubio od G2. Sa druge strane NaVi je lako prošao dalje i ukrstio koplja sa G2 u polufinalu. U drugom polufinalu igrali su upravo Roccat i Dignitas. Rezultatom 3:1 za Dignitas i 3:0 za NaVi odlučeno je koja dva tima će sutra igrati veliko finale ali i ujedno koja dva tima su osvojila svoje karte za BlizzCon.

Konačno, što se tiče World of Warcraft Arena takmičenja, tri tima uspela su da obezbede svoje karte za BlizzCon a to su Solari Gaming Red, Solari Gaming Blue i Three Languages One Team. Sutra se održava i veliko finale ovog takmičenja, kako bi se odredilo i koji je finalni poredak između ovih timova.

To je ujedno sve i što se nas tiče za danas – budite sa nama i sutra već od 10h, a u međuvremenu možda bude još pokojeg iznenađenja, nikad se ne zna.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: