Apple naredne nedelje lansira iOS 8.2 ažuriranje

Očekuje se da će Apple lansirati finalnu verziju svog iOS 8.2 softvera, namenjenu široj populaciji korisnika, već u ponedeljak.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 01.03.2015.

14:33

Default images

Poslednja verzija iOS 8.2 beta 5 je bila objavljena početkom februara. Takođe, iOS 8.3 je već u pripremi i očekuje se da će imati ukupno četiri beta lansiranja.

Trenutno, iOS 8.3 beta 2 je dostupan programerima, što ostavlja još dve verzije softvera pre nego što bude spreman finalni build.

Lansiranje finalne verzije iOS 8.3 se očekuje početkom aprila. Naredna verzija operativnog sistema donosi redizajnirani izbor ikonica-emotikona, ali i brojne druge funkcije i izmene.

Apple svoj "Spring forward" događaj održava 9. marta, gde bismo mogli saznati nešto više o novom softveru, a gde će specijalni gost biti Apple Watch.

Izvor: Benchmark.rs / GSMArena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: