Aktivan studentski život uz pomoć aplikacija

Nova verzija aplikacije Student’U prilagođena je za studente, za razmenjivanje aktuelnih studentskih informacija i nalaženje najaktuelnijih mesta za student kao i za stvaranje novih kontakata.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 06.02.2013.

15:13

Default images

Student’U aplikacija omogućava studentima da budu informisani o studentskim dešavanjima, o najboljim studentskim mestima oko njih, o zanimljivim kolegama koje mogu naći na mapi, sa kojima mogu ćastkati i deliti značajne i aktuelne studentske informacije.

Većina studenata danas ne zna za sve mogućnosti oko njih kao što su volontiranja, stipendije, povoljne studentske turističke ponude, studentske organizacije, studentska umetnička desavanja, studentske zurke i slično. Sa Student’U aplikacijom u opciji “Oglasna Tabla”, studenti imaju mogućnost da budu konstantno budu u središtu dešavanja i da aktivno učestvuju u studentskom životu.

Osim toga, u novoj verziji Student’U aplikacije, koja je prevedena na srpski, postoji opcija “Pronađi Mesta”, gde student mogu da nađu najbliže biblioteke, čitaonice, kafiće, studentske restorane i slično.

Takođe, svi oni koji žele da budu na Studentskoj mapi mogu besplatno da se registruju na www.kioskpages.com Na taj način biće vidljivi svim studentima, a student će postati njihovi verni klijenti.

Student’U omogućava da se studenti upoznaju sa svojom okolinom i budu obavešteni o aktuelnim studentskim stvarima i dešavanjima. Sobzirom na to da je aplikacija LBA (location based application), moguće je u svakom trenutku naći studente na mapi u stvarnom vremenu i pridružiti im se.

Foto: Ambro / FreeDigitalPhotos.net
Takođe, u koliko se neko nalazi u Subotici, prvo će videti dešavanja koja postoje u Subotici i sve studentske mogućnosti u Subotici. Međutim, u koliko želi da vidi šta se dešava, recimo u Londonu, korisnik može da promeni lokaciju u podešavanjima i da vidi šta se dešava u drugim gradovima u zemlji ili u svetu.

Tokom ćaskanja studenti žele da imaju više informacija o osobama sa kojima su u kontaktu. Upravo zbog toga posebna opcija “Skrivene fotografije” omogućuje korisnicima da postave svoje omiljene fotografije, koje neće moci da vide svi, već samo oni koji ulože određeni broj poena.

Poeni su ključni u celoj aplikaciji, jer se pomoću njih otključavaju brojne mogućnosti u Student’U i cela priča dobija novu dimenzju. Poeni se mogu kupiti ili zaraditi- dodavanjem prijatelja, gledanjem reklama i slično. Pomoću poena se mogu pokloniti virtuelni pokloni dragim osobama. Pokloni su veoma raznoliki, od cveća, čokolada i plišanih medvedića, pa sve do vina, sampanjaca, ogrlica i slicno.

Kada studenti stvore ceo Student’U svet, onda žele da saznaju ko gleda njihove profile i ko se interesuje za njihove slike. U opciji “Posetioci” moguće je saznati odgovore na ova pitanja, i sve to ako se ulozi određeni broj poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: