Sinergija 12 - 23. i 24. oktobra

Informatički skup Microsoft Sinergija biće, po 12. put, održan 23. i 24. oktobra u Beogradu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 21.10.2012.

12:32

Default images

Prema rečima direktora marketinga kompanije MMicrosoft za južni Balkan Borka Kovačevića, posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa velikim brojem novih tehnologija koje dolaze na srpsko, ali i svetsko tržište.

On je istakao da će, kao i prehodnih godina, posetioci Sinergije biti u prilici da čuju predavanja velikog broja priznatih IT stručnjaka iz regiona i iz centrale Microsofta u Redmondu.

Don Grantam, predsednik Microsofta za region centralne i istočne Evrope, će se u svom govoru na otvaranju osvrnuti na proizvode koje je ta kompanija nedavno plasirala na tržište i najaviti nov talas inovacija.

Grantam će govoriti i o budućim usmerenjima kompanije, kao i razlozima zbog kojih je Cloud platforma zauzela centralno mesto u IT industriji.

Na ceremoniji otvaranja najveće informatičke konferencije u jugoistočnoj Evropi u velikoj sali beogradskog centra "Sava" učestovaće hor Viva Vox.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: