HTC Rhyme u Srbiji od novembra

Baš kao što je to i najavljeno krajem septembra, kada je HTC Rhyme zvanično predstavljen, kraj oktobra je termin održavanja lokalne promocije ovog uređaja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2011.

21:01

Default images

HTC Rhyme, uređaj kod koga je težište stavljeno u dobroj meri na dizajn, dolazi sa nekim korisnim perifernim uređajima, kao što je docking station, postolje na kome se uređaj može puniti, a koje ima i integrisan zvučnik, Rhyme Charm, a tu su i LED privezak koji olakšava traženje telefona u torbi i slušalice za koje iz HTC-a kažu da se ne mogu umrsiti.

Pored toga, dostupna je i Bluetooth slušalica u boji telefona, Bluetooth zvučnik ili traka za ruku, ukoliko svoj uređaj koristite dok, na primer, trčite, a ovi dodaci se mogu kupiti posebno.

Već standardno za uređaje koje HTC nameni evropskom tržištu je da se nedugo nakon premijere u Evropi pojave i u Srbiji, a HTC Rhyme će biti od početka novembra u ekskluzivnoj ponudi Telenora.

Cena će zavisiti od paketa i za sada nije poznata. U Srbiji će biti dostupan u dve boje - ljubičastoj i sivoj.

Za tehničke karakteristike telefona, pogledajte ovde.



Izmena: Telefon je od danas (1. novembar) u ponudi Telenora. Cena uređaja bez ugovorne obaveze iznosi 52.000 dinara, a o cenama uz različite pakete možete se informisati na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: