Kraj online prodaje Nexusa

Kompanija Google prestaće da prodaje svoj smartphone Nexus One putem interneta, jer online prodavnica namenjena plasmanu ovog uređaja nije privukla dovoljno kupaca.

Izvor: Mikro

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 19.05.2010.

16:21

Default images

Kada je Google predstavio svoj telefon u januaru ove godine, očekivalo se da će prodavnica biti brz i jednostavan način za kupovinu izostavljajući posrednika iz jednačine. Ipak, nije sve proteklo kako je predviđeno.

Kako se ispostavilo, potencijalni korisnici telefona najčešće žele da uživo vide proizvod pre kupovine, kako bi se uverili da zadovoljava njihove potrebe, a osim telefona često žele da kupe neki od raznovrsnih paketa usluga koje drugi prodavci nude.

Google će u budućnosti usmeriti sve raspoložive telefone ka maloprodajnim objektima svojih partnera i kada dostupnost Nexusa dosegne zadovoljavajući nivo, prestaće da ga prodaje putem internet prodavnice koja će od tog trenutka nuditi samo informacije o uređaju.

Pored loše prodaje, Google se suočio i sa neblagovremenom podrškom svojim kupcima budući da se veći broj njih žalio na loš odziv na upućene upite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: