ASUS program zamene baterija za laptopove

ASUS je iz izveštaja svog dobavljača otkrio da baterije za laptopove proizvedene u maju 2007. godine u retkim slučajevima i nakon dugotrajne upotrebe mogu predstavljati sigurnosni rizik.

Izvor: Personal magazin

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2009.

19:38

Default images

Laptopovi drugih proizvođača koji koriste ovu bateriju takođe pate od istog problema. U cilju obezbeđivanja sigurnosti korisnika, ASUS je pokrenuo program besplatne zamene svih rizičnih baterija.

Za ovaj program mogu se prijaviti samo vlasnici laptopova ASUS X51 i Pro52 sa baterijama koje nije proizveo Asus i koje datiraju iz 2007. godine. Vlasnici koji ispunjavaju ove kriterijume trebalo bi da posete ovu stranicu na sajtu za podršku i pogledaju kompletnu listu instrukcija na koji način da provere da li su ugroženi, i kako da ostvare besplatnu zamenu. Korisnici koji utvrde da ne ispunjavaju ove kriterijume mogu nastaviti sa korišćenjem svojih laptop računara bez ikakve brige.

ASUS tretira sigurnost svojih korisnika kao jedan od svojih glavnih zadataka. U potpunosti je posvećen proaktivnoj identifikaciji, utvrđivanju i sprečavanju ponavljanja ovakvih problema, i nastaviće sa ulaganjem maksimalnog truda kako bi isporučivali proizvode superiornog kvaliteta.

Dodatne informacije možete potražiti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: