iPhone 7: Poboljšanje baterije, bolja kamera i vodootporan dizajn

'Šuška' se da će iPhone 7 biti vodootporan, i da dolazi bez poznatih antenskih linija, koje su se nalazile na nekoliko prethodnih modela.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 24.08.2016.

12:48

iPhone 7: Poboljšanje baterije, bolja kamera i vodootporan dizajn
Foto: Gettyimages/Ilustracija

Apple će antenu na svom novom smartphonu sakriti korišćenjem smese nekih specijalnih materijala, pa će tako dizajn telefona biti još jednostavniji.

Ono što će svakako obradovati mnoge ljubitelje Appleovih uređaja je informacija, da će obe verzije iPhona 7, obični iPhone 7 i iPhone 7 Plus, biti vodootporni.

Spekuliše se da bi oko 30 odsto kućišta telefona trebalo da proizvodi kompanija Catcher Technology, koje će na taj način ostati najveći Appleov dobavljač ovih komponenti.

Spominje se da bi novi iPhone 7 trebalo da ima 3 GB RAM-a, i da se očekuje i znatno poboljšanje baterije. Svakako da će u narednom periodu, svakodnevno stizati mnoštvo novih informacija za ovaj smartphone, čiji je dolazak na tržište ove godine, uz dolazak Galaxyja S7, događaj koji se s nestrpljenjem očekuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: