Uskoro stiže Gears of War 1 remastered

Najnoviji izveštaji koji su se pojavili na internetu poručuju da će umesto Gears of War Marcus Fenix Collection, Microsoft objaviti samo remastered verziju originale Gears of War 1 igre.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.04.2015.

21:36

Default images

Prema trenutno dosutpnim informacijama, ona će biti objavljena za Xbox One konzolu. Microsoft je izazvao male potrese u gejming industriji kada je kupio Gears of War franšizu od Epic Gamesa, ali je odmah potvrdio da će se nedavno formirani Black Tusk studio fokusirati na izradu nove igre u serijalu i to za Xbox One konzolu.

Nakon uspeha Halo: The Master Chief Collection projekta, koji je doneo remastered verzije Halo 1, 2, 3 i 4 igara za Xox One, fanovi su iščekivali Gears of War Marcus Fenix Collection, koji bi doneo remastered verzije igara Gears of War 1,2 i 3. Iako je čitav projekat sada demantovan, očekuje se da barem Gears of War 1 dobije svoju "modernu" varijantu.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: