Prva Apple Premium Reseller prodavnica

Prva Apple Premium Reseller prodavnica u Srbiji - Galerija 12, koja je napravljena po Apple standardima, biće otvorena u četvrtak 23. novembra u samom centru Beograda u Ulici Vuka Karadžića 12.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.11.2006.

14:44

Default images

"Galerija 12 se nalazi u samom središtu Beograda, u Ulici Vuka Karadžića 12. Nekada poznata, kultna beogradska galerija 12+, otvara ponovo svoje prostorije ali ovaj put ojačana saradnjom sa Apple IMC Srbija i predvođena umetnikom Dorijanom Kolundžijom. Apple je brend koji savršeno spaja umetnost, sofisticirani dizajn i inovativnu tehnologiju. Zbog toga što je oduvek nudio drugačiji pogled, omiljen je u umetničkim krugovima i ima kultni status medju dizajnerima, fotografima, filmskim rediteljima i montažerima, muzičarima..., što je idealno okruženje za promociju i prodaju Apple-ovih proizvoda", rekao je gospodin Jan Trninić, menadžer Apple Premium Reseller - Galerija 12 trgovine, također naglasivši: "Posebno nam je drago što otvaramo Apple Premium Reseller prodavnicu u centru Beograda, dizajniranu i opremljenu po Apple-ovim standardima, poput ostalih Apple Premium Reseller trgovina koje postižu neverovatan uspeh kod korisnika širom sveta".

U prostorima Galerije 12 posetioci mogu da isprobaju kompletnu liniju Apple-ovih proizvoda, uključujući planetarno popularni iPod za Mac i PC, kao i Apple-ove prenosne i stone računare zasnovana na Intel procesorima i mnogobrojne dodatke.

U novoj prodavnici Galerija 12 u Ulici Vuka Karadžića 12 nalazi se:
  • izložbeno-prodajni prostor u kojem posetioci mogu da isprobaju, kupe i saznaju više o najnovijim Apple-ovim proizvodima i rešenjima, uključujući i poseban deo za muziku, film i fotografiju, te za profesionalce s područja multimedije, dizajna i stampe, kao i svakodnevnu poslovnu primenu;
  • služba za tehničku podršku gde posetioci mogu da se raspitaju o svemu što ih zanima ili da servisiraju proizvod;
  • prostor za obuku i edukaciju - od besplatnih do specijalizovanih profesionalnih treninga i seminara
  • deo za softver s izborom naslova za Mac;
  • deo za iPod sa stanicama za slušanje uz ponudu dodatne Apple-ove opreme i proizvoda drugih proizvođača.
"Zahvaljujući mladom, ambicioznom i susretljivom timu koji vodi Galeriju 12, odličnom položaju u centru Beograda te prepoznatljivom imidžu Apple-a i nepobitnih prednosti njegovih proizvoda, vrlo smo optimistični kada je reč o budućem razvoju prodajnog i profesionalnog tržišta Apple-ovih proizvoda u Srbiji", ističe gospođica Ljubica Hadžistević, direktorka prodaje Apple IMC Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: