LoL: Nove informacije o Aurelion Sol

Star Forger (fensi izraz za Svemirski zmaj) Aurelion Sol će biti sledeći heroj koji će se priključiti League of Legends ekipi koja sada broji preko 120 heroja. Kao što je praksa sa najavama novih likova, Aurelion je dobio zvaničnu teaser stranu na sajtu igre.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 09.03.2016.

14:36

LoL: Nove informacije o Aurelion Sol

Aurelion je mag srednjeg dometa, koji je specijalizovan za AOE napade. Pre svega, oko njega stalno kruže tri planete koje prave mali damage okolnim protivnicima dok na W povećava orbitu i štetu koju nanose ove planete po cenu stalnog trošenja mane. Njegova Starsurge magija šalje zvezdu na naznačenu lokaciju koja u krugu oko sebe pravi štetu i stun, a Aurelion može da putuje po njenom repu i time joj povećava konačni udar. Comet of Legend jako zanimljivo funkcioniše – dokle god se krećete bez naglog skretanja pasivno ćete postajati sve brži i dobijati stackove Escape velocity (gube se čim primite udarac). Pritiskom na E Aurelion će poleteti po pravoj liniji preko terena. Poslednja, ultimativna magija je linijski zrak koji odbijate obližnje heroje i pravite čist damage.

Ovaj heroj ima najbolju sinergiju sa Braumom, Sivir i Tahm Kenchom dok će mu Akali, Graves i Nidalle zadavati najviše muka. Generalno, može se nazvati ”staklenim topom” i u većini slučajeva mora da izbegava nalete protivničkih heroja.

Inače Aurelion Sol ima jedan od najboljih trejlera koje smo ikada videli, pa… za bilo šta! Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: