Tehnopolis

Nedelja, 03.02.2013.

13:58

GTA V ipak stiže na jesen

Jedna od najiščekivanijih video igrica godine "Grand Theft Auto V" u prodaji će se pojaviti ipak nekoliko meseci kasnije nego što je bilo planirano, u septembru ove godine.

Izvor: B92

Default images

Peti deo ove izuzetno popularne video igre prvobitno je bio planiran za kraj marta i početak aprila, ali su programeri iz kompanije Rockstar bili primorani da objavljivanje odlože za jesen, piše Telegraph.

"Znamo da ćete čekati nekoliko meseci duže nego što je bilo planirano i da će za neke od vas to biti veliko razočarenje, ali verujte nam, vredeće svakog minuta koji budemo uložili više u pravljenje nečega što ća vam se sigurno dopasti" piše u poruci javnosti koju je kompanija postavila na svom veb sajtu.

"Grand Theft Auto V je vrlo ambiciozna i kompleksna igra i jednostavno treba više vremena kako bi se usavršuli svi detalji i kako bi zadovoljila vrhunske standarde koje smo sebi postaviil, a znamo da i vi želite samo najbolje" dodaje se u obaveštenju.

Nova verzija igre je smeštena u grad po uzoru na Los Anđeles koji se u igri zove Santos i prati 3 lika na njihovim avanturama kroz podzemlje. Igra se pravi u studijima u Edinburgu i biće kombinacija zadataka koje treba izvršiti i delova istraživanja grada, a po prvi put učesnici igre će imati mogućnost da istražuju i okean.

U igri bi po najavama trebalo da budu 3 lika: Majkl bivši pljačkaš, Trevor, čovek sa dugom kriminalnom prošlošću i trgovac Frenklin, a očekuje se da igra bude komplikovanija od prethodnih verzija.

Igra bi takođe trebalo da predstavlja prekretnicu u tome kako igrači kontrolišu likove, jer bi mogli po svom nahođenju u bilo kom trenutku igre da menjaju lik koji kontrolišu.

Prethodne verzije igara odigravale su se u Majamiju i "Liberti sitiju" koji je bio napravljen po uzoru na Njujork.

Prošla verzija Igre Grand Theft Auto IV, koja je svoju premijeru imala 2008. godine prodata je samo u prvom danu u 3,6 miliona kopija, a u prvoj sedmici prodaje zaradila je ukupno 500 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: