Firefox Cup

Kao što verovatno znate, bliži se početak svetskog prvenstva u fudbalu, na kome nastupa i reprezentacija Srbije, po prvi put pod ovim imenom. Uvek inovativna Mozilla zajednica volontera je i ovaj put spremila iznenađenje, odnosno Odelo kojim ćete podržati svoju reprezentaciju.

Izvor: Mozilla Srbija

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 09.06.2010.

09:23

Default images

Naime, Mozila je pokrenula novi projekat - Firefox Cup, u kome mogu učestvovati svi, bez ikakve prethodne prijave. Dovoljno je ukrasiti browser bojama svoje reprezentacije, i time donosite jedan bod Srbiji u takmičenju u broju navijača koji koriste ovo odelo.

Na kraju svetskog prvenstva, pobednik će biti ona država koja ima najviše navijača, odnosno najviše onih koji nose odelo u bojama države za koju navijaju.

Procedura za instalaciju je jednostavna, besplatna, i što je najbitnije, ne usporava rad vašeg browsera. Dovoljno je otići na adresu http://www.getpersonas.com/en-US/persona/216641/, kliknuti na "Wear this persona" i ukupan broj navijača će se povećati za jedan.

Kada instalirate ovo odelo za svoj Firefox, ne morate ponovo pokretati browser, ne morate ga ažurirati, jedino je neophodno da imate instaliranu neku od Firefox 3.6 verzija na svom računaru.

Lokalna Mozilla zajednica poziva sve navijače da brane boje svoje države, instaliraju ovo odelo, i time pomognu srpskoj reprezentaciji u Firefox Cupu. Za više informacija posetite zvaničnu stranu na Mozilinom sajtu za dodatke https://addons.mozilla.org/sr/firefoxcup/.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: