Spremite boje, četkice i šminku: Veliki beogradski Šminkenbal

Kažu da je lice ogledalo duše, zato 29.novembra spremite boje, četkice, olovke, šminku i ostale rekvizite i oslikajte svoju kreativnost. U Domu omladine Beograd, sa početkom u 21 čas, očekuje vas samo dobra energija, druženje, zaljubljivanje, veseli ljudi u drugačijem izdanju, mladi kreativni slikari, inspirativne boje i podijum za igru, naravno.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.11.2014.

11:37

Default images

Očekujte previše i đuskajte za pamćenje uz hitove svih epoha i DJ setove za koje će ove godine biti zaduženi DJ Flawless, DJ Cholak i DJ Makinwa.

Dve nedelje su bile potrebne da se iz proste materije stvori jedan novi, maštoviti događaj na mapi Beograda sa ciljem kreativnog izraza, dobre zabave i upoznavanja mladih. Danas, godinu dana nakon velikog uspeha, koji je doživeo ŠminkenBal 2013, The Face Art Party sprema još jedno veliko druženje, pregršt kreativnosti i pozitivne energije, sve ono što je neophodno da vam priušti provod za pamćenje!
Srbija za mlade nastavlja sa svojom tradicijom negovanja vrednosti koje naša zemlja poseduje, pa je u skladu sa tim, ovogodišnji Šminkenbal posvetila očuvanju šumskog bogatstva Srbije, koga je svake godine sve manje. Želja organizatora je da približi mladima prirodu, probudi u njima svest o značaju šuma i na jedan kreativan i inovativan način pozove mlade da čuvaju životnu sredinu, a naročito šume, kao izvor zdravlja.
Prošlogodišnji FaceArt Party pod palicom organizacije „Srbija za mlade“ zabeležio je veliki uspeh. Preko 500 gostiju, 15 novih parova, 20 šminkera, 5 DJ-eva i 6 sati nezaboravnog provoda ostali su zabeleženi u kalendaru kao najkreativnija beogradska žurka koja se ne propušta.
Za više informacija o predstojećem Šminkenbalu pratite Facebook: https://www.facebook.com/FaceArtFestivalBelgrade

Promo cena ulaznica za nezaboravnu žurku pod maskama, još uvek je 400 din, na svim prodajnim mestima Eventim-a.
Zato - neka ovogodišnja Face Art avantura počne!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: