Najveći biseri Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda koja gotovo svakodnevno objavljuje selfi fotografije na društvenim mrežama je nedavno izjavila da su „selfiji svrha života“, međutim ovo nije njen jedini biser.

Izvor: B92

Nedelja, 17.08.2014.

12:28

Default images

Kim je u jednom razgovoru sa devojkom koja je bolovala od raka uspela da izjavi kako se i ona poistovećuje sa osobama koje pate od ove opake bolesti.

“Razgovarala sam sa devojkom koja ima rak i rekla mi je koliko joj sve to teško pada, ali da joj je bolest otvorila oči po pitanju prijatelja, kao i oko mnogo toga u životu. Ona ima 18 godina. Tako se i je osećam”, rekla je Kim jednom prilikom.

Još kao mala je htela da bude rijaliti zvezda

“Kad sam bila u osnovnoj školi, počeo je da se emituje „The Real World“ i odmah sam znala da je to to! Znala sam da želim da budem u rijaliti programu. Rekla sam sebi da ću napraviti snimak za audiciju kad budem imala dovoljno godina”, objasnila je jednom prilikom Kim.

Ista kao Obama

“Imala sam priliku da budem na večeri sa Obamom, i moram priznati da je on delovao vrlo odlučno po pitanju promena, a to je i moj moto”, odlučno je izjavila Kim Kardašijan.

Šta Kim iskreno misli o trudnoći

“Jedva sam čekala da dođe vreme kad ću moći da jedem šta hoću, radim šta hoću, da se osećam sjajno... ali to nije tako. Svuda me čeka mnogo bola”, rekla je Kim dok je bila trudna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: