Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 15.12.2010.

22:39

Šlirencauer povredio koleno

Osvajač Svetskog kupa u ski skokovima u sezoni 2008/09 Gregor Šlirencauer povredio je koleno na treningu i mogao bi da propusti turneju „Četiri skakaonice“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Austrijski tim je saopštio da je Šlirencauer u ponedeljak u padu pokidao ligamente desnog kolena i pred njim je pauza koja bi mogla da potraje do četiri nedelje.

20-godišnji Šlirencauer, koji je do sada trijumfovao na 32 takmičenja u Svetskom kupu, već je imao problema sa desnim kolenom i morao na operiju prošle godine.

U dosadašnjem delu sezone Šlirencauer je nizao razočaravajuće rezultate, ali nije ostao bez šansi za Kristalni globus jer su održana samo četiri takmičenja.

Šlirencauer do sada nikada nije trijumfovao u ukupnom poretku turneje „Četiri skakaonice“, ali je ostvario pobede na pojedinačnim takmičenjima u okviru nje. 59. izdanje turneje tradicionalno počinje u nemačkom Oberstdorfu 29. decembra.

Svetski kup u ski skokovima nastavlja se u petak u švajcarskom Engelbergu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

32 d

U fokusu

Vidi sve