Nova vest
Košarka 29

28.4.2024.

8:00

Jokić posle poraza: "Naučio sam to na konjskim trkama..." VIDEO

Nikola Jokić, centar Denvera, nije bio utučen posle poraza u četvrtom duelu prve runde plej-ofa protiv Los Anđeles Lejkersa 119:108.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Jokić je još jednom bio najbolji igrač svog tima, ali 33 poena, 14 skokova i isto toliko asistencija nije bilo dovoljno da spreči "jezeraše" da smanje zaostatak na 3:1.

"Naravno da želimo pobedimo, ali ja sam naučio na konjskim trkama, nije važno kako počinješ, nego kako završavaš. Danas nismo završili dobro, pa se nadamo da ćemo moći da uradimo bolji posao. Ali da, želimo da budemo fokusirani i da kontrolišemo igru, ali izgleda da nam se to nije dogodilo", rekao je Jokić.

Upitan je šta je najpravilo najveće probleme njegovom timu.

"Njihova igra u napadu. Imali su otvorena polaganja, razbijali su nas u reketu. Nismo mogli da pogodimo naše šuteve. Uticalo je na našu odbranu", dodao je centar Denvera.

Sofascore

Koliko mu je u glavi misao da ne napravi faul kada igra odbranu, s obzirom na to da je važan deo tima.

"Samo pokušavam da nateram protivnika da šutira preko mene, da mu otežam. Ne razmišljam o tome da ne napravim faul. Nisam ja dobar u odbrani, prijatelju moj. Tako da ne znam šta da ti kažem", nastavio je Jokić.

Prva prilika je propuštena, ali Nagetsi će ih imati još tri.

"Ne osećam se tako (frustrirano, prim.aut.). Imamo priliku na domaćem terenu. Ako izgubimo, imaćemo još jednu priliku. Videćemo", kaže centar Denvera.

Novinare je zanimalo i koje promene će tim iz Kolorada napraviti pred naredni duel, a odgovor Jokića je još jednom nasmejao sve u konferencijskoj sali.

"Da li stvarno misliš da ću ti reći? Generalno, da zaustavimo njihovu tranziciju i ne primimo 80 poena iz reketa", zaključio je Jokić.

Podeli:

Komentari 29

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 29

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu