Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 14.06.2013.

14:48

Kostelić: Najgluplja odluka

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić ocenio je da je nedavno ukidanje poslednje klasične kombinacije jedna od najglupljih odluka u istoriji skijanje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„To je jedna od najglupljih odluka u istoriji skijanja, ali ako ne mogu ništa da promenim, moram da se pomirim sa tim, jer je suvišno na to gubiti energiju“, rekao je Kostelić, koji je u poslednje četiri godine bio najbolji u kombinaciji u Kicbilu.

Međunarodna skijaska federacija (FIS) ukinula je pre par dana poslednju klasičnu kombinaciju u kalendaru čiji domaćin bio Kicbil. Tako da će od naredne sezone redovni superveleslalom biti istovremeno i deo kombinacije, zajedno sa jednom slalomskom vožnjom.

Kostelić, koji je trenutno na rehabilitaciji posle operacije meniskusa, naglasio je da planira da se takmiči još jednu sezonu.

Svetski kup u alpskom skijanju startuje poslednje nedelje oktobra veleslalomima u austrijskom Zeldenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

37 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu