Nova vest
Tenis

Petak, 10.07.2015.

10:45

Stahovski: Nema gejeva među ATP 100

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski tvrdi da među najboljih 100 tenisera na ATP listi nema homoseksualaca.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: Getty images

Stahovski je uveren da nema gej tenisera iako je bilo dosta glasina o pojedinim igračima, čak i onim najboljim.

"Na ATP turu je normalna atmosfera, ako nešto i postoji, znali bismo za to jer je ovo veoma zatvoren krug. Ranije se pričalo o Gaskeu, Nadalu, čak i Federeru. Ne mogu da tvrdim za ceo Tur i nove igrače, ali u prvih 100 sigurno nema gejeva", rekao je Ukrajinac.

Novinar koji je s njim razgovarao na ovu temu mu je istakao da Martina Navratilova tvrdi drugačije.

"Ona može da priča o ženskoj svlačionici. Ona nema pojma šta je muški tenis, nema veze s tim. Na WTA turu, skoro svaka druga igračica je gej. Možete li to zamisliti, polovina njih! Sigurno neću poslati kćerku da igra tenis", jasan je Stahovski.

Novinar ga je pitao kako bi reagovao kada bi mu ona (Taisa) za 25 godina rekla da će se utadi za tenisera.

"Pucao bih! Kada mi se rodila kćerka shvatio sam da mi je potreban pištolj. Ozbiljno, uvek ću poštovati izbor svoje kćerke. Mislim da dosta toga zavisi od roditelja. Ljubav može biti okrutna, ali nemam nameru da se svađam sa kćerkom jer se zaljubila u nekoga. Samo pogledam svog tasta i vidim koliko mu je bilo teško da puti svoje dve kćerke, razumem da će se to dogoditi i meni", rekao je Ukrajinac.

Stahovski je otkrio i da Nenad Zimonjić i Danijel Nestor skoro nisu ni komunicirali van terena dok su bili najbolji dubl sveta, te istakao da mu je cilj ove sezone plasman među 30 najboljih na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Tenis

Operisan Srđan Đoković

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, uspešno je operisan nakon što je u nedelju doživeo dva preloma.

Novosti

18:00

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu