Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 28.06.2010.

21:28

Zimonjić i Stosur u trećoj rundi

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Samanta Stosur iz Australije plasirali su se u treće kolo Vimbldona u konkurenciji miks-dublova.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Oni su pobedili Kolina Fleminga i Saru Borvel iz Velike Britanije sa 6:1, 6:4, a za plasman u četvrtfinale boriće se sa belgijskom kombinacijom Ksavijer Malis/Kim Klajsters. Njih dvoje napravili su iznenađenje savladavši 15. nosioce Endija Rama i Jelenu Vesninu sa 6:3, 6:2.

U konkurenciji muških dublova Nenad Zimonjić i Danijel Nestor, osvajači titule u prethodne dve sezone, ispali su u drugoj rundi od Itona i Inglota.
Srpska juniorka Doroteja Erić u paru sa Crnogorkom Dankom Kovinić ispala je već na startu takmičenja u dublu za juniorke, pošto su bolje od njih bile Ons Džabur i Monika Puig sa 6:4, 6:3.

Druga srpska predstavnica Jovana Jakšić imala je više uspeha, pošto je u paru sa Alison van Itvank dobila Rut Siborn i Frančesku Stivenson sa 6:4, 6:7, 6:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu