Đukić: Trebala nam je pobeda; Lalatović: Vreme je da se obrijem

Trener Partizana Miroslav Đukić kaže da je najbitnije što je njegova ekipa osvojila pobedila Čukarički posle dva poraza od kojih je jedan u Kupu od Čuke 4:2.

Izvor: MLJ

Nedelja, 22.04.2018.

22:10

Đukić: Trebala nam je pobeda; Lalatović: Vreme je da se obrijem
StarSport

Njegov kolega sa klupe Čukaričkog Nenad Lalatović kaže da je u porazu njegove ekipe dobro što će se konačno obrijati jer je Čuka prekinula seriju dobrih rezultata.

"Najbitnije je bilo da se vratimo pobedama posle dva poraza. Osvojili smo tri boda i to je najbitnije. Promašili smo veliki broj šansi, pogotovo u prvom poluvremenu kada ih nismo iskoristili i rešili utakmicu, ali smo na kraju ipak uspeli da pobedimo", rekao je Đukić za televiziju Arena sport.

Partizan je u poslednjoj utakmici 32. kola Superlige na svom terenu sa 2:1 pobedio Čukarički. Trener Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je pobedu Partizanu.

"Moglo je bolje i mora još mnogo bolje, ali Partizan je danas bio svežiji od nas. Ovakvu defanzivnu liniju nikada nisam izveo ni na treningu, a tek na utakmici. Videlo se da su neuigrani. Danas su bili bolji od nas za taj jedan gol i ja im čestitam", rekao je Lalatović i dodao: "Ako ima nečega dobrog u porazu je to što ću se obrijati".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: