Četvrtak, 22.03.2018.

08:59

Majami: Per preokretom na Đokovića, Broadi na Krajinovića

Srpski teniseri Novak Đoković i Filip Krajinović dobili su rivale u drugom kolu Mastersa u Majamiju.

Izvor: AK

Majami: Per preokretom na Đokovića, Broadi na Krajinovića
Foto: Getty images

Đoković će igrati protiv Francuza Benoe Pera koji je preokrenuo protiv Nemca Miše Zvereva za 1:6, 6:1, 6:2.

Srbin i 47. igrač sveta iz Francuske su se do sada samo jednom međusobno sastali, Đoković je slavio sa 2-0 na Mastersu u Sinsinatiju 2015. godine.

S druge strane, Krajinović će da igra protiv kvalifikanta iz Velike Britanije Lijama Broudija koji je savladao Amerikanca Bjerna Fratanđela sa 7:6 (5), 6:3.

Krajinović nikad nije igrao protiv Broudija, trenutno 169. igrača na ATP listi.

Huan Martin del Potro će posle titule u Indijan Velsu turnir na Floridi početi protiv Robina Hasea, rival Keiju Nišikoriju biće Džon Milamn, a Milošu Raoniću 407. igrač sveta Mikael Imer.

Šveđanin je stigao u Majami preko "posebne pozivnice", a u prvom kolu je iznenadio Nemca Jan-Lenarda Štrufa preokrenuvši za 3:6, 7:5, 6:1.

U drugoj rundi ćemo videti i francuski okršaj između Rišara Gaskea i Žeremija Šardija, Grigor Dimitrov će igrati sa Maksimilijanom Mertererom, a David Gofan sa Žoaom Souzom.

Posle dva taj-brejka eliminisan je Ivo Karlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: