FSS: Nije bilo pregovora ni sa jednim kandidatom

Fudbalski savez Srbije (FSS) još nije razgovarao ni sa jednim kandidatom za mesto selektora, potvrdio je sportski direktor Goran Bunjevčević.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 13.11.2017.

16:27

FSS: Nije bilo pregovora ni sa jednim kandidatom
Starsportphoto

Bunjevčević je u izjavi za sajt Saveza istakao da su sa različitim imenima licitirali mediji, a da nijednu informaciju nije pustio FSS.

Poslednjih nekoliko dana pojavile su se informacije da bi novi selektor mogao da postane Dragan Stojković, ali je on potpisao novi ugovor sa klubom Guandgdžu RF, dok je navodno ponudu odbio Veljko Paunović.

"Do kraja godine", rekao je Bunjevčević na pitanje do kada će biti poznato ime novog selektora.

Trenutno na klupi sedi Mladen Krstajić, vršilac dužnosti selektora, koji je bio u stručnom štabu Slavoljuba Muslina.

"Ne znam kada se pojavila izjava bilo kog funkcionera FS Srbije da se pregovara sa bilo kim oko angažmana. Činjenica da nismo razgovarali ni sa jednim kandidatom jasno govori da onda niko nije ni mogao da odbije poziciju selektora, kad nikome nije ni ponuđeno. Uskoro ćemo sesti i pričati sa onima za koje procenimo da bi mogli da budu rešenje. Mnogi se nude... Posle imenovanja selektora saopštićemo koji su ciljevi na SP kao i u narednom ciklusu kvalifikacija za EP na kojem nismo bili 20 godina, kao što smo to saopštili i po imenovanju prethodnog selektora na početku kvalifikacija za SP u Rusiji", dodao je sportski direktor Saveza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: