Jesu li Rodžer i Rafa iskoristili odsustvo Novaka?

Teniska sezona ušla je u završnicu pošto u ponedeljak počinje završni turnir na kojem će učestvovati osam najboljih tenisera iz ove godine.

Izvor: B92

Nedelja, 12.11.2017.

11:28

Jesu li Rodžer i Rafa iskoristili odsustvo Novaka?
EPA/MILAN KAMMERMAYER

Shodno tome, mnogi teniski analitičari postavljaju pitanja da li su Rodžer Federer i Rafael Nadal profitirali zbog poreda Novaka Đokovića i Endija Marija.

Upravo jedno takvo pitanje novinari su pitali hrvatskog tenisera Marina Čilića, koji će učestvovati na turniru u Londonu.

"Da i ne. Bili su na turu šest meseci i obojica, Novak i Endi, nisu bili u sjajnoj formi", rekao je Marin Čilić za "Metro".

Nadal i Federer igrali su odlično od početka do kraja sezone, a Čilić smatra da su se Novak i Endi mučili od starta godine.

"Oni su se mučili od starta sezone, tada se otvorila šanse za mnoge od nas, ne samo Rodžera i Rafu. Svi moramo da budemo spremni da preuzmemo inicijativu i po mom mišljenju Federer je malo bolje iskoristio celu situaciju od Rafe", istakao je Čilić, a potom i dodao:

"Rafa je krenuo da igra neverovatno na šljaci i drži sličnu formu sve do sada. Njih dvojica igraju najbolje i zaslužuju da budu na vrhu".

Đoković i Mari su najavili povratak početkom naredne godine, Čilić kaže da će biti zanimljivo kada se sve vrate na svoj najbolji tenis.

"Sledeće godine će biti veliki izazov da ih usporite. Videćemo kako će Novak, Endi, Stan, Kei i Miloš da se vrate", kazao je Mari.

Podsećamo, Novak ima problema sa povredom lakta, dok Marija muči povreda kuka.

Kakvo je vaše mišljenje povodom ove situacije?

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: