Đukić: Ašov u ruke i odradiš posao

Uzmeš ašov u ruke i odradiš posao – tako je u kratkim crtama pobedu Partizana nad Spartakom od 1:0 ocenio trener crno-belih Miroslav Đukić.

Izvor: MLJ

Nedelja, 06.08.2017.

23:16

Đukić: Ašov u ruke i odradiš posao
StarSport

"Čestitam Spartaku na odličnoj igri, bila je ovo jedna teška utakmica. Nije bilo previše lepote, ali je bilo mnogo rada, posla, taktički dobre postavke... Čestitam mojoj ekipi koja je odradila posao. Jednostavno dođu takve utakmice, pogotovo posle Lige šampiona, kada moraš da uzmeš kombinezon i ašov u ruke i odradiš posao", rekao je Đukić posle pobede.

Partizan posle tri kola sada ima devet bodova.

"Protivnik je bio izuzetno težak, nije nam dozvolio da igramo, ali, ponavljam, mi smo odradili posao. To je put kojim ekipa treba da ide", rekao je Đukić.

Đukić je posle meča prokomentarisao i narednog protivnika Partizana u plejofu za Ligu Evrope, mađarski Videoton. Videoton sa klupe vodi doskorašnji trener Partizana Marko Nikolić, a u poslednjoj prvenstvenoj utakmici su slavili protiv Mezokovešda sa 2:0.

"Ima još mnogo do te utakmice. Mislim da će dvomeč biti težak, ali izjednačen i neizvestan. Uradićemo sve da prođemo dalje. Najviše vodim brigu o svom timu i kako ćemo mi igrati, a manje o protivniku čiju ćemu igru za dva dana u potpunosti znati", napominje Đukić.

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović čestitao je svojim igračima na trudu protiv šampiona Srbije, a dotakao se i kvalifikacija za LŠ iz kojih je Partizan ispao.

"Partizan je pokazao da je jedna veoma ozbiljna ekipa i slobodno može da se kaže da su ispali od slabije ekipe u Ligi šampiona. Čestitam i svojim igračima na uloženom trudu, svi znaju šta znači ime Partizana. Moj tim je ubedljivo najmlađi u Superligi i danas je pružio dostojan otpor. Idemo dalje, moramo da se okrenemo sledećoj utakmici", rekao je Veselinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: