Beljerin u Arsenalu do 2023: Obožavam London

Fudbaler Španije Ektor Beljerin je produži je ugovor sa Arsenalom do 2023. godine.

Izvor: B92

Subota, 27.05.2017.

10:34

Beljerin u Arsenalu do 2023: Obožavam London
Getty Images

Beljerin je prošao akademiju Barselone i zatim je kao 16-godišnjak, 2013. godine potpisao dugorocni ugovor sa Arsenalom, za koji je ove sezone upisao 44 nastupa u svim takmičenjima i postao standardan izbor Arsena Vengera na mestu desnog beka.

"Potpisao sam s razlogom. Poptisao sam jer mi se sviđa ovde. Da nije tako ne bih to učinio. Arsenal je klub koji mi je dao šansu da se razvijam, menadžer je imao mnogo poverenja u mene. Živim u Londonu već šest godina i još uvek istražujem grad. Evo, baš pre neki danssam išao kolima u istočni London, na mesto gde nikad nisam bio. Obožavam ovaj grad." rekao je desni bek ’Tobdžija’.

Prethodnih meseci, veliko interesovanje za Beljerina pokazala je upravo Barselona, kao i Mančester Siti i minhenski Bajern.

Španski defanzivac je sa "tobdžijama" osvojio FA Kup i Komjuniti Šild, a ove sezone uvršten je u idealan tim Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: