Murinjo: Ibra? Kvalitet, ne godine

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo kaže da nije egzaltiran posle tri pobede u nedelju dana, ali da je pobeda protiv Zorje važna.

Izvor:

Petak, 30.09.2016.

09:51

Murinjo: Ibra? Kvalitet, ne godine
Getty Images

"Jedna nedelja – tri poraza, druga nedelja – tri pobede. Nisam bio depresivan zbog tri poraza, a nisam ni egzaltiran posle tri trijumfa. Bilo je teško, ali smo na kraju uspeli da zabeležimo važan trijumf. Sada nam sledi utakmica protiv Stouka i sada je ona najvažnija", kaže Murinjo.

Junajted je slavio na Old Trafordu golom Zlatana ibrahimovima u drugoj rundi Lige Evrope, koji je tako postao tek treći igrač u istoriji sa sedam golova za isto toliko klubova u evropskim takmičenjima.

"On je spektakularan igrač, čak i kada ne postiže golove. Dinamičnost koju daje timu, kretanje, vođstvo u organizaciji napada... Niko ne može da poveruje koliko godina ima. Opet, jedino što je važno je kvalitet, a njegov je neverovatan", dodao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: