Trifunović: Bolji smo tim od Dinama

Fudbaler Vojvodine Miloš Trifunović rekao je da novosadski klub ima dobre šanse da ode dalje uprkos remiju sa Dinamo Minskom u prvoj utakmici.

Izvor: ÐN

Petak, 29.07.2016.

20:27

Trifunović: Bolji smo tim od Dinama
Foto: StarSport

"Dinamo ima prednost domaćeg terena, mi moramo da idemo na pobedu, verovaćemo u sebe i mislim da ćemo uspeti", rekao je Trifunović novinarima u Novom Sadu.

Vojvodina je u četvrtak igrala 1:1 sa Dinamom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, iako je mogla da ostvari i bolji rezultat.

Trifunović je ocenio da je Vojvodina odigrala dobru utakmicu u Novom Sadu.

"Odigrali smo dobru utakmicu, dali gol na vreme, falio nam je još jedan gol da mirnije odemo u Belorusiju, ali svejedno mislim da smo bolji tim, pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima i da možemo da obezbedimo prolaz u narednu rundu", kazao je Trifunović.

Revanš će biti igrana u četvrtak u beloruskom gradu Brest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

17 h

Podeli: