Novak: Ovo finale dobio sam srcem

Novak Đoković kaže da u pobedi nad Tomašom Berdihom nije pružio najbolju partiju, ali da se borio do kraja i došao do trofeja u Monte Karlu.

Izvor: SO

Nedelja, 19.04.2015.

20:50

Default images
Beta/AP

“Nisam igrao na nivou na kojem sam bio tokom cele nedelje, ali treba odati i priznanje Tomašu jer je bio agresivan. Mislim da sam ovaj meč dobio srcem, nekada je ružna pobeda jedini izbor“, izjavio je Đoković, koji je rekao da se oseća komforno na terenima u Monte Karlu, mestu u kojem živi.

Đoković je postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio prva tri Masters turnira u sezoni – Indijan Vels, Majami i Monte Karlo.

“Na terenu je potrebno imati čist um, ne može se u tim trenucima misliti o dostignućima. Zahvalan sam na svemu što imam“, rekao je Novak.

Pre Rolan Garosa, srpskom teniseru predstoje još dva Masters turnira na šljaci – u Madridu i Rimu.

“Trenutno mi je potrebno da se odmorim i da se oporavim. Odigrao sam mnogo mečeva ove godine i treba mi nedelja pauze. Sledi najvažniji deo sezone na šljaci – Madrid, Rim i Rolan Garos, nastaviću u istom ritmu“.

Đoković je u Kneževini osvojio 52. trofej u karijeri, a 23. na turnirima iz Masters 1000 serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: