Marjanović: Mi smo tim!

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je da za uspehe ’crveno-belih’ nije zaslužan jedan igrač, već ceo tim.

Izvor: JT

Subota, 06.12.2014.

08:58

Default images

Izabranici Dejana Radonjića pobedili su Valensiju sa 77:68 u osmom kolu grupe D Evrolige i tako zabeležili peti trijumf, zahvaljujući kojem su izborili plasman u Top16 fazu dva kola pre kraja takmičenja po grupama.

Marjanović je, bez sumnje, najbolji igrač ’crveno-belih’ od početka ove sezone, ali i ujedno najkorisniji igrač prvih osam kola Evrolige. Centar Zvezde ima prosečan indeks od 25,5 po utakmici, a prati ga Miloš Teodosić sa 20,6. Takođe, Marjanović je ubedljivo najbolji skakač elitnog takmičenja sa 10,3 skokova po utakmici.

Ovo je veoma važna pobeda, zato što je Valensija odličan tim. Odigrali smo dobro i zasluženo smo slavili na njihovom terenu. Stalno radim na svojoj igri, imam dobre ljude oko sebe, ali mi smo tim, igramo zajedno, nije ovo pobeda jednog igrača“, istakao je Marjanović.

Sa Marjanovićem se složio i Markus Vilijams, koji se od početka sezone izdvojio kao pravi vođa Zvezdinog tima. Imamo veoma mlad tim, ali smo znali šta je ulog u ovoj utakmici i zbog toga smo želeli pobedu, da bismo obezbedili Top16 gazu. Izašli smo na teren sa željom da igramo svoju igru, a navijači su nam dosta pomogli. Sezona je do sada bila veoma dobra za nas, ali nismo ništa završili, želimo da idemo dalje“, istakao je Vilijams.
Vilijams je posebno izdvojio učinak Marjanovića, ali i celog tima, koji ima zadatak da ga proigrava.

Bobi je visok, može da hvata dosta lopti i završava posao u reketu. Odradili smo dobar posao, ’hranili’ smo ga loptama baš tako da bi mogao da postiže koševe, a on je sjajno završavao posao“, naglasio je Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: