Subota, 06.12.2014.

08:58

Marjanović: Mi smo tim!

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je da za uspehe ’crveno-belih’ nije zaslužan jedan igrač, već ceo tim.

Izvor: JT

Marjanoviæ: Mi smo tim! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Ris

pre 9 godina

vilijams je u prethodnoj sezoni imao zdravstenih problema a tim u kom je igrao nije napravio ocekivane rezultate, u zvezdu je dosao na jednu sezonu kako plus da odigra evro ligu kako bi posle nasao bolji angazman, tako da on kosta manje od macvana ili pavlovica
(theButcher, 06. decembar 2014 14:13)

Ljudi sta je s vama? Sta to pisete? Udarila vam sreca u glavu pa vam se svasta prividja? Do kraja ce ispasti da svu volontiraju u CZT. Imate veci budzet nego prosle godine. To je i laiku jasno. Kalinic, Jovic i Dangubic ne kostaju manje od Simonovica, Katica i Dragicevica. A Wiliams i Cibres su skuplji od Nelsona. Sta se sad pravdate zbog budzeta? Ima gazda para. AV ograbruje sponzore. Sve ide po planu. Uzivajte dok traje. Nece dugo. Par godina.

Pravda za Covica

pre 9 godina

Partizanu je trebalo , koliko? 4-5-6 godina da udje u top 16? Zvezda je ,eto,uspela posle 2. A sto se tice,skalpova velikana,pa polako,doci ce...ako ne ove a ono naredne sezone. Sve je to normalno,sve ce to doci i nije nesto cime bi iko trebao da se opterecuje,ni igraci ni navijaci.
Sto se Zvezde tice,onda je svoj plan za ovu sezonu na medjunarodnoj sceni ispunila i sve sto bude(ako bude) preko toga - super.
(ProkopijeVelicanstveni, 06. decembar 2014 15:12) Zvezda je uspela da udje u top 16 posle 40 godina. Nemojte da lazete!

ProkopijeVelicanstveni

pre 9 godina

@@@ a drugo,za ove 2godine koliko igrate evroligu jos nijednu kos.instituciju niste pobedili a zna se ko je i sta u kosarci(pao oly real barsa makabi cska..) mi smo samo prosle god pobedili 2 velikana,Cska i Makabi,koji je kasnije postao sampion...tek sada pocinje prava kosarka za vas tako da nemoj da letite mnogo kao svake godine,obicno vam se to obije o glavu na kraju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DarkoP.F.C., 6. decembar 2014 13:48)

Kakva god da je grupa,dosadasnje predstvanike nase zemlje u evroligi smo vidjali i u jacim i u slabijim grupama.Za pohvalu je sto je neko od njih uspeo da obezbedi prolaz ovako rano(da je bilo malo vise,hajde da kazem srece,bilo bi to i mnogo ranije),bez velike tenzije,bez cekanja da u poslednjem kolu timA pobedi timB sa 10 razlike + da timC ne izgubi od timaD sa vise od 16...i da babu trenera timaE udari autobus na raskrsnici kod apoteke u Palmoticevoj.
Partizanu je trebalo , koliko? 4-5-6 godina da udje u top 16? Zvezda je ,eto,uspela posle 2. A sto se tice,skalpova velikana,pa polako,doci ce...ako ne ove a ono naredne sezone. Sve je to normalno,sve ce to doci i nije nesto cime bi iko trebao da se opterecuje,ni igraci ni navijaci.
Sto se Zvezde tice,onda je svoj plan za ovu sezonu na medjunarodnoj sceni ispunila i sve sto bude(ako bude) preko toga - super.

zorz

pre 9 godina

Sad je sve postalo ozbiljnije i zato ne razumem čemu Rebić? Da dodaje peškire? Bolje je da ode u fmp i igra a da dođe bilo koji iskusniji igrač iz naše lige koji bar 2 minuta može da zameni nekoga na terenu.

nije isto i ne moze biti isto

pre 9 godina

"Dominacija" je trajala 13 godina...pritom je izboren f4 evrolige bez dobrog sudjenja u gostima. Vi koji se smejete da Partizan nikog nije mogao pobediti u gostima, trebalo bi da pogledate kakvo je "domacinsko" sudjenje imao Partizan, a kakvo ima zvezda telekom...sve je jasno Covic ima dobre odnose sa ljudima iz ULEBa, dva puta im je organizovao juniorsko EL takmicenje, to se reflektovalo sa dve vajld karte i reflektuje se dobrim sudijskim tretmanom, sto odluci pobednika, kada su ekipe podjednakog kvaliteta...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ja, 6. decembar 2014 10:42)

Vecu glupost odavno nisam procitao!

Dominacija? Bato dominacijom se moze nazivati kada su oba kluba (PAR i CZV) iste jacine finansijske, kadrovske, igracke, pa jedan od ta dva kluba bude prvak 13 godina. A u cemu su bili podjednaki Zvezda i Partizan poslednjih 20 godina? Finansijski? Sigurno nisu. Kadrovski? Tesko. Igracki? Ni u ludilu. Zvezda u raspadu, sa dugovima do guse, a Partizan na grbaci poreskih obveznika Republike Srbije.

Dominacija je Zvezda u SFRJ, budes sampion protiv Zadra, Olimpije, Spilta, Cibone, Partizana, Bosne), a ne kao Partizan protiv Beobanke, Borca, FMP, Hemofarma, Zdravlja, BFCa, SLoge........

zvezdas

pre 9 godina

Svako ko pljuje na internacionalne uspehe Zvezde, Partizana ili bilo kojeg naseg tima za mene je siptar i dobija jedan veliki minus, ja bih bio sretan da je i partizan sada u top 16!

ha ha

pre 9 godina

Price o Vilijamsu da vredi milion ne piju vodu iz prostog razloga zato sto je imao izuzetno slabu sezonu u Lokomotivi.. Ajde grobari smislite nešto bolje,mozete vi to

mali

pre 9 godina

Mislim da je važno pomenuti da je Dangubić odigrao solidnu utakmicu, možda i najzapaženiju od kad je došao u Zvezdu... Što je pokazatelj da i on podiže formu, a dečko ima izvanredne fizičke sposobnosti i samo treba da nastavi da radi i napreduje... Ostali su već dovoljno hvaljeni

theButcher

pre 9 godina

vilijams je u prethodnoj sezoni imao zdravstenih problema a tim u kom je igrao nije napravio ocekivane rezultate, u zvezdu je dosao na jednu sezonu kako plus da odigra evro ligu kako bi posle nasao bolji angazman, tako da on kosta manje od macvana ili pavlovica

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Bilo bi lepo kad bi obojica zaigrali u reprezentaciju, mogu da zamislim kako bi zajedno s Teom kidali. Ko bi ih zaustavio?! NIKO

Atreides

pre 9 godina

Kako je Vujosevic isprao mozak slepim navijacima Partizana. Ej oni sirotinja..para nemaju..kuka iz godine u godinu. Pa prosle godine Partizan je jaci tim imao od Zvezde ovo je prvi put da to nije slucaj. Nemaju para a samo dovode igrace . Pa odakle!? Zar iko veruje da ti igraci tamo igraju za DZ i samo iz ljubavi prema Partizanu. Zabolke njih za Partizan ...svi oni igraju smao za pare.

Kowalski

pre 9 godina

Miki@ Imate Macvana i Pavlovica koji realno mogu da zaradjuju oko ili minimum milion evra po sezoni. Gde je novac iz prosle sezone od Lucica, Bogdanovica, Lovernja, od prve faze Evrolige, pa od top 16(ulaznice, sezonske, tv prava), od domace lige, od ABA lige(ulaznice, tv prava) od sponzora, i da se ne zaboravi i da su i Zvezda i Partizan subvencionisani od strane drzave(grada), Arenu i Pionir placaju u pola cene. Dule pominje kako novac od drzave vraca drzavi, a sta zeli? Da prima duplo da bi polovinu mogao da vraca za porez. A sta bi bilo da nema ni tog priliva, kako bi vratio dug?

Zvrnda

pre 9 godina

Po imenima Partizan ima bolji tim od Zvezde. Trener Zvezde nije visoko kotiran, dakle nije to prednost. Onda sta je?
Jedina prednost je Partizanov trener koji se vise odavno ne bavi kosarkom. Da je Dzikic na mestu trenera bili bi bar kao Zvezda.

xxl

pre 9 godina

@ Kazu kako je Marijanovic napredovao zbog Milojevica, pa kazu kako je to zbog dobrog pleja...Pa nije Milojevic doveo Vilijamsa, zasto ne priznate doprinos Radonjicu, nije on slucajno uklopio ovako ekipu.

Bravo Radonja.
(Goblin, 06. decembar 2014 11:25)
Naravno da i Radonja ima zasluge ali Miloje je i ovo leto radio individualne treninge sa Bobijem a to znam jer sam ih letos viđao u hali u Železniku.

Навијач

pre 9 godina

У Аба лиги 10/10, просечно 14.9 разлике. у Евролиги 5/3, прошли већ даље уз три несрећна и тесна пораза. Ви сте тимчина, и све сте бољи!!!

petarczv

pre 9 godina

Obavezno pogledajte zadnje ukljucenje u tegijevoj emisiji od sinoc! Jedan stariji gospodin je sve lepo objasnio a tegi
,grba i onaj jankovic kadar nevera!!!

I da pojasnim grobarima za wiliamsa. Vidim ovde pisu kako ima milion platu a nama ceo tim ima oko 1.900.000 znaci ostalih 11 igraca dele 900.000 hiljada?!

Wiliamsu kuban NIJE ZELEO da produzi ugovor zbog cega se verovatno sad kaju,jer je imao nesto losiju polusezonu...A KKCzv je prepoznala momenat i mogucnosti ovog momka u kombinaciji sa Marijanovicem i pogodila. Znaci imate podatak Mwlilovog menadzera na netu i zvanican podatak kkczv da je ugovor potpisan za 250.000$ + 100.000$ za prolzak u top 16, za grobare sa slabijem znanjem matematike to je ukupno 350.000$ sto je ovaj momak itekako do sada Igrama zasluzio...

Mozda sada vredi milion ali to je zasluga igranja u crvenoj zvezdi...

Goblin

pre 9 godina

@PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miki, 6. decembar 2014 11:42)

Partizan je prosle godine imao i bolji i skuplji tim, ali ih je unistio DV. Pitanje je vremena kada ce da ga navijaci oteraju kao kuce.

reppppp

pre 9 godina

sve najbolje bobi od zakletog grobara..kao sto sam vec sto puta rekao, on i tepic dva najpozitivnija i najplemenitija lika u srpskoj kosarci..imali smo mi i vranesa al je covek bio klasican stub, da ne kazem bandera..bobi je uvezbao sut iz okreta do perfekcije a o penalima ne treba trositi reci..zasluzio je dres reprezentacije odavno ali u neku ruku razumem i saleta zasto ga nije pozvao..pozdrav svima!!

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Koliko ste se vi nalozili mozda vas to i skupo kosta kasnije..prvo,imalo ste ubedljivo najlaksu grupu u kojoj nijedan tim nije prvak svoje zemlje gde su laboral i valensija prosecne ekipe a pogledajte gde su u spaniji inace najacoj kosarkaskoj ligi u Evropi,galatasaraj nije toliko los ali oni su trenutno kao vi u fudbalu a za neptunas da ne pricamo.jedino je olimpijakos kosarkaska institucija...a drugo,za ove 2godine koliko igrate evroligu jos nijednu kos.instituciju niste pobedili a zna se ko je i sta u kosarci(pao oly real barsa makabi cska..) mi smo samo prosle god pobedili 2 velikana,Cska i Makabi,koji je kasnije postao sampion...tek sada pocinje prava kosarka za vas tako da nemoj da letite mnogo kao svake godine,obicno vam se to obije o glavu na kraju

bambus

pre 9 godina

Mozda sam dosadan, ali ako mora napisacu i po stoti put, trebala bi nam jos dva-tri dobra pojacanja pa da osvojimo i tu Euroligu, ali stvarno, sto se ostalog tice to je vec sad jasno, OSVAJAMO SVE!

stanko

pre 9 godina

Kao prvo vi bojkotujete aba ligu! Kako ste izborili mesto u euroligi? Preko aba lige! Kako ste došli do eurolige? Odustajanjem Cibone! I vilijams vredi milionče najmanje! I PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miki, 6. decembar 2014 11:42)
Miki, od svega što si rekao najtačnije je da Partizan nikad nije imao ovakav tim.

zvezda i to crvena

pre 9 godina

FMP, ooooooo...., FMP, oooooooo..... Ajde da napravimo docek im u Zelezniku!
(Modiljani, 06. decembar 2014 09:22)

ako si skoro prosao kroz zeleznik mozes samo da primetis grafite tvoje navijacke skupine, neki zabranjeni, dozvoljeni, odbranjeni...ako te zeleznik asocira na ruralni deo beograda jasno ti koji je zakljucak...a zagrepcani nikad grupu nisu prosli sa vise od 4 pobede te imamo pravo na kopletan komfor i zadovoljstvo

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Bit će Zvezda prvak Europe u košarci po prvi put,kad je mogla Bosna,Partizan,Cibona i Jugoplastika može i Zvezda.
(riječanin, 6. decembar 2014 09:31) - Hoće,ali kad na F4 pored nje budu Neptunas,LaboraL Kuća i Valensija :D
(17 godina bez titule i sa 0 ABA liga,

care, ta valensija je pobeidala u Ligi evrope gde je Zvezda dosla do polufinala lige gde vi ni grupnu fazu niste prosli.Valencija koja je pravila tim za Evroligu.Laboral je vec diugo u Evroligi.Cetvrti tim Spanije.Neptunas prava domacica drugi tim u Litvaniji.Sto pre shvatite ralnost za vas bolje

Morski Vuk

pre 9 godina

Ljuba Moljac, 06. decembar 2014 10:30Kao prvo vi bojkotujete aba ligu! Kako ste izborili mesto u euroligi? Preko aba lige! Kako ste došli do eurolige? Odustajanjem Cibone! I vilijams vredi milionče najmanje! I PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
(miki, 06. decembar 2014 11:42)
Jos jedan sledbenik Velikog Dula , da , Bo Mekejleb , Pekovic I ostali su igrali za kikiriki! Ukljuci mozak malo i razmisljaj svojom glavom.

Ljuba Moljac

pre 9 godina

@miki pa kako drugacije doci do evrolige nego preko jadranske genije,jeste odustajanjem cibone smo upali ali i to zasluzili prvim mestom,sto vama nisu dali ni pozivnicu za kvalifikacije ako ste tolika institucija kao sto pricate nego pozive daju sasariju i albi za koje niko nije ni cuo,jeste Vilijams vredi toliko mada kako igra to je prava sica,ma da kod vas svi igraju za casove ljubavi,pavlovic sigurno igra za dzabe kao i macvan pusti price o parama 15 godinama su vam sve pare gurane u klub i sad vi tu nesto kukate.

Stella

pre 9 godina

Lako je vama, kad imate takav sudijski tretman, zahvaljujuci dobrim odnosima Covica sa ljudima iz ULEB-a. Bas me zanima kakvo ce biti sudjenje kad budete igrali sa CSKA, Barsom, ili Realom, ekipa koje su poznate po dobrom sudijskom tretmanu.
(ja, 06. decembar 2014 09:15)
Pa bice egal... Ne brini se ti za nas, mi samo imamo problem sa ovim kls deliocima "pravde", u EL se sudi fer! Poljubac velicine Bobija! :*

Stella

pre 9 godina

Moraju drzava i nacija da prepoznaju momenat i pomognu ovom mladom a superkvalitetnom timu - jedinom reprezentu srpske kosarke u Evropi, jedinom klubu sa ovih prostora koji igra TOP16 fazu EL. Svi treba da stanemo iza ovih momaka, sto podrskom, sto finansijski. Iz ovoga Srbija i njena kosarka mogu da dobiju mnogo!

Kisko

pre 9 godina

Ljudi vi se zamajavate glupostima! Sad jel Partizan ili Zvezda u EL nije bitno, najbolje bi bilo da u OBA u EL, al kad nije tako šta da se radi. Ali pogledajte koliko unazad godina ni Zvezda ni Partizan nisu izbacili ozbiljnog igrača, za reprezentaciju, a sad Zvezda izbacuje Marjanovića i Mitrovića, Partizan izbacio Bogdana ove sezone probudio Mačvana i sprema Vanju Marinkovića za velika dela. Umesto da gledamo interes SRPSKE KOŠARKE i da deca iz Srbije kao mladi dobiju šansu u EL mi se prepucavamo oko gluposti. Ovo pišem kao navijač Partizana kome je dosta prepucavanja!

alex kid

pre 9 godina

@PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miki, 6. decembar 2014 11:42)

Imao je Partizan i bolje timove ali nikad nije igrao ovako dobro!

Miloš

pre 9 godina

Pre neki dan sam upoznao Bobija u delti, retko normalan i gotivan lik. Čovek kome samo možeš poželeti sve najbolje... Samo cepajte redom momci, vratili ste me basketu, sale na svetskom i vi sada...

Kale_pravi

pre 9 godina

Pozdrav!

Osvrnuo bih se na dvije stvari, ova Zvezda ima odličan smjer, mladi igrači, jasna vizija, ove godine će se isprofilirati nekoliko igrača koji će biti spremni za reprezentciju.
Boban Marjanović, taj čovek ima izniman odnos prema svemu oko sebe, timu, samoj igri i obavezno mora igrati za državni tim. Dok ga počne Teodosija hraniti loptama, bit će milina za gledati a suparnici će također gledati samo sa drugim emocijama.

Lp
Marko
(Marko, Varaždin, 6. decembar 2014 09:51)
Hvala Varazdinac. Divnu godinu dana sam proveo u tvom gradu pre 26-27 godina. Upoznao dobrodusne i divne ljude, a izgleda da si i ti jedan od njih, uz to volis kosarku i cenis majstore. Bravo. Zelim da tvoj Varteks bude tvoje drzave prvak drzave u fudbalu, a kosarkaska sekcija da igra ABA ligu. I tebi pozdrav od navijaca Zvezde.

Sasa

pre 9 godina

Imao sam prilike da upoznam ovog čoveka u Vršcu, Ja boljeg čoveka davno nisam sreo, bio sam fasciniran, budi čovek, budi Boban Marjanović.

Goblin

pre 9 godina

Kazu kako je Marijanovic napredovao zbog Milojevica, pa kazu kako je to zbog dobrog pleja...Pa nije Milojevic doveo Vilijamsa, zasto ne priznate doprinos Radonjicu, nije on slucajno uklopio ovako ekipu.

Bravo Radonja.

Outsider pravi

pre 9 godina

Zaista ste tim, i lepo vas je gledati. Mislim da mozete ove godine daleko da dogurate. Na svim pozicijama pokriveni, puno igraca moze da iskoci u prvi plan, resenja u odbrani jako dobro kombinujete i prilagodjavate protivniku, prema potrebi. Ni F4 sa igrom koju prikazujete ove jeseni nije daleko. Ovo je najubedljivije izdanje jednog tima iz Srbije jos od sezone `91-92. i nepono ljivog Partizana `iz Fuenlabrade`.
Srecno u nastavku sezone pa da osvoji nasa Srbija EP dogodine u Francuskoj, sa MVP-jem regularnog dela EL Bobanom i MVP-jem F4 Bogdanom :-)

17 godina bez titule i sa 0 ABA liga

pre 9 godina

Bit će Zvezda prvak Europe u košarci po prvi put,kad je mogla Bosna,Partizan,Cibona i Jugoplastika može i Zvezda.
(riječanin, 6. decembar 2014 09:31) - Hoće,ali kad na F4 pored nje budu Neptunas,LaboraL Kuća i Valensija :D

deki

pre 9 godina

Hajde Grobari ne smarajte vise sa FMP-om, i vi ste se fuzionisali sa Igokeom pa nista.A zaista igramo lepo,ako se uporede rezultati-Valensiju razbili dvaput, Laboral tamo a verovatno i ovde,Galatu i Neptunas razbili kuci tamo nesretno izgubili sa Olyjem igrali egal.Da ne bude da smo mnogo poleteli ali osil Barse i CSKA i delimicno Fenera koji su ubedljivi, sa svima mozemo da igramo bez problema

miki

pre 9 godina

Ljuba Moljac, 06. decembar 2014 10:30

Kao prvo vi bojkotujete aba ligu! Kako ste izborili mesto u euroligi? Preko aba lige! Kako ste došli do eurolige? Odustajanjem Cibone! I vilijams vredi milionče najmanje! I PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!

Johnson

pre 9 godina

Svakako veliki uspeh, svaka čast. Ali, to naravno nije razlog da se pljuje partizan, koji kada je radio ovakve stvari zvezda nije mogla da se pokupi. Stvari su se promenila, sada partizan ne može da se pokupi, a zvezda ostvaruje uspehe... Tako uvek biva. Bitno je da imamo predstavnike u evropi koji pokazuju da je naša košarka i dalje u vrhu. Pozdrav

Znate,niko nemoze dulet-u da zabrani da pojede slinu :*

pre 9 godina

Smesna grupa sve sa Neptunasom, izivljavace se nad vama pravi timovi u top16 zivi bili pa videli...
(vicesampioni drzava, 6. decembar 2014 09:52)

Ti to verovatno iz dugogodisnjeg iskustva znas ? jel tako ?

veliki Lebovski

pre 9 godina

Bobane Marjanovicu, gospodine jedan veliki u svakom smislu. Ponosan sam na sve vas. Ponosan sam na cinjenicu da ste, osim sto ste majstori ove igre, svi od reda kulturni, odmereni I skromni momci. Alal vera! Hvala vam sto nas Srbe I nasu Srbiju predstavljate u ovakom svetlu!

DedaMiloje

pre 9 godina

FMP, ooooooo...., FMP, oooooooo..... Ajde da napravimo docek im u Zelezniku!
(Modiljani, 06. decembar 2014 09:22)
Kako ti je krivo, frustracije su ogromne ovih dana.

ja

pre 9 godina

Čitam juče je bila i godišnjica čuvene tuče u Vršcu i jedna od epizoda čuvene "dominacije". Baš simbolično:)
Bravo momci, gazi Zvezdo!!!
(Bobi ljudino, 6. decembar 2014 09:24)

"Dominacija" je trajala 13 godina...pritom je izboren f4 evrolige bez dobrog sudjenja u gostima. Vi koji se smejete da Partizan nikog nije mogao pobediti u gostima, trebalo bi da pogledate kakvo je "domacinsko" sudjenje imao Partizan, a kakvo ima zvezda telekom...sve je jasno Covic ima dobre odnose sa ljudima iz ULEBa, dva puta im je organizovao juniorsko EL takmicenje, to se reflektovalo sa dve vajld karte i reflektuje se dobrim sudijskim tretmanom, sto odluci pobednika, kada su ekipe podjednakog kvaliteta...

zile

pre 9 godina

Odlicno selektiran tim...U svakom trenutku se zna ko sta igra!Rotacija fenomenalna...Sta reci?Po meni uz dosta krvi,znoja i malo srece,eto Zvezde na final 4,a posle je sve moguce.Svaka cast!

Sale

pre 9 godina

Kakav crni Bobinator.Pazarili ste odlicnog pleja pa u napadu ovaj lici na nesto.Nije Radonjic lud pa ga nije stavljao u ekipu prosle godine.Bez asistencija on je izgubljen u prostoru.Izbaci Vilijamsa i nek Dzenkins igra pleja kao u Partizanu Tepic pa vidi na sta lici tim.Ekipa nema kilometrazu i kad stigne u zavrsnicu ABA lige iscedjen sa zamorom materijala i povredama proci ce kao Partizan 98 posle F4 kad ste uzeli jedinu titulu u 20 godina.Stigli ste do TOP 16 vodja je srecan,Dule je u bedaku,u Srbiji se bolje zivi.After all nisu penzioneri dzabe iskesirali lovu

YNWA

pre 9 godina

Bobi, prvi reprezentativni centar za Eurobasket dogodine, nas Teo ume da "hrani" loptama i bolje od genija MWila, idemo na zlato!
A u EL, mozemo i dalje od TOP16, samo napred majstori.

Goran

pre 9 godina

Jeste tim i to odlican. Da je samo i Partizan takav, pa da se sportski nadmecemo ... i ne bi mi bilo zao, ko god da pobedi. Svih ovih godina su se samo lesinari nasladjivali tudjom mukom ... do ove godine "nasi" lesinari (iako ja sa istima nemam nista zajednicko osim kluba za koji navijamo), a ove godine "vasi". Previse je zle krvi ... u nadi da ce to prestati - pozdrav i cestitke od jednog grobara.

Nidze

pre 9 godina

Ljudi, i kad Zvezda izgubi, nemojmo napadati igrace, jer uzivajmo dok mozemo, jer realnost je da posle ovakvih igara, najbolji igraci na kraju sezone odu u jace i bogatije klubove, a do tad treba naci adekvatne zamene, mada za M Will-a, Bobija i Lazica tesko naci zamenu

One night in May

pre 9 godina

Izuzetan, veliki uspeh!! Ekipa u kojoj su novi Vilijams, Kalinic, Dangubic, Cirbes, Jovic - dakle, dva nosioca igre + prva izmena Bobiju - dva kola PRE KRAJA izborila je Top 16.
Osim Neptunasa, koji je nepoznato ime, ali je sve skrljao kod kuce, sem poraza u produzetku od Olimpijakosa - u grupi smo sa veoma poznatim imenima. Za Pirejce nema reci - visestruki evropski sampion, tim koji je dominantan poslednjih pet godina u Evropi. Laboral Kuca je jedan od najredovnijih ucesnika Evrolige, uopste - sve sto dolazi iz spanske kosarke (gde je, slucajno, sediste ULEB) je jako kao zemlja.
Uz svo postovanje matematici, mislim da je i dalje najbliza varijanta da i Laboral i Valensija prodju dalje u cetvorouglu sa Galatom i Neptunasom.

Nismo imali klasicnog autsajdera (ili dva) u grupi - tipa Bamberg, Nanter, Budiveljnik, Prokom, Nimburk i sli(c)ne ekipe koje su, "cast" izuzecima koji su i od njih gubili (jer su "talentovani" i imaju jak strucni rad), uglavnom, sluzili za nabijanje razlike.

Uz mesto rezervisano za Olimpijakos, pet ekipa se borilo za tri pozicije. Uz rezultat, Zvezdina igra ohrabruje - dve ekipe su uspele da predju 70 poena protiv nas (u osam meceva), a niko nas nije dobio vise od sedam (i to posle dva produzetka). Uz to, Bobi je MVP, Vilijams srusio rekord, ubedljivo najveca prosecna poseta u istoriji Evrolige, klub prihoduje...zasad, nije lose. Mada, bice bolje...srecom!!

bobo mk

pre 9 godina

Lako je vama, kad imate takav sudijski tretman, zahvaljujuci dobrim odnosima Covica sa ljudima iz ULEB-a. Bas me zanima kakvo ce biti sudjenje kad budete igrali sa CSKA, Barsom, ili Realom, ekipa koje su poznate po dobrom sudijskom tretmanu. (ja, 06. decembar 2014 09:15)
Spremna je Zvezda i na lošo suđenje, godinama vežba u domaćoj i jadranskoj ligi.

Ljuba Moljac

pre 9 godina

Zvezda verovatno nece moci da zadrzi Markusa i Bobija zato sto ce ih zasuti velikim finansijskim ponudama,to je realnost ali videcemo sta ce biti da se prvo grobari pociste ove sezone zato sto ponavljaju kao papagaji i smaraju videcemo u maju videcemo u maju pa i videcete u maju do tad cemo mi vec biti opet u evro ligi preko jadranske,a vama ce ostati samo ta nasa bezvredna liga,a i tu cete biti skinuti.

Dejan

pre 9 godina

Pitao je neko da li je ovo najveci uspeh u istorija kluba.Pa u istoriji nije jer Zvezda je osvojila Kup pobednika kupova 1974 to je ona cuvena ekipa Slavnic,Duci,Kapicic,Simonovic....i bila je u finalu kupa koraca(danasnji evrokup)1998 Rakoc,Bolic,Popovic,Kuzman,Jestratijevic i cuveno finale protiv Mes Verone,e sad zavisi kako ko gleda ali svakako ovo je najveci uspeh od 1998.

Zvezdas

pre 9 godina

Bit će Zvezda prvak Europe u košarci po prvi put,kad je mogla Bosna,Partizan,Cibona i Jugoplastika može i Zvezda.
(riječanin, 6. decembar 2014 09:31)

Tada kada su oni bili prvaci evrope nije bilo timova sa budzetom od 40 miliona, niti silnih amerikanaca, danas biti prvak evrope je nemoguca misija...

vlada

pre 9 godina

Svidjao se nekome DR kao trener ili ne, moramo da mu odamo priznanje za atmosveru u ekipi.
Svaka cast Radonja, svaka cast momci!
Ponosni smo na vas!!!

Napred Zvezda!

Yammy

pre 9 godina

@Kazra Takvi kao ti smenjivase i Radonjica sad ti Dangubu ali zaboravili ste vi takvi, Covic vas uopste ne slusa i zato su i uspeli jer im niko ne sastavlja tim i odlucuje krupne odluke. A ti Bobi ti si car i to japanski onaj kvalitetni. Zivi nam.bili kosarkasi i hvala lepo za radost i srecu.

masterkg

pre 9 godina

Već napisah - Ova ekipa ima samo jedan, ali veliki problem - ne zna čovek koga više da gotivi od njih, dal trenera - dal igrače svakog pojedinačno :-)))

Gavgalj

pre 9 godina

Bravo majstore! Ne znam sta Bobinator treba da uradi vise od onog sto radi ove sezone da bi ga zvali u repku! Trenutno medju najboljim peticama Evrope

Marko, Varaždin

pre 9 godina

Pozdrav!

Osvrnuo bih se na dvije stvari, ova Zvezda ima odličan smjer, mladi igrači, jasna vizija, ove godine će se isprofilirati nekoliko igrača koji će biti spremni za reprezentciju.
Boban Marjanović, taj čovek ima izniman odnos prema svemu oko sebe, timu, samoj igri i obavezno mora igrati za državni tim. Dok ga počne Teodosija hraniti loptama, bit će milina za gledati a suparnici će također gledati samo sa drugim emocijama.

Lp
Marko

Predo

pre 9 godina

Čitavog života govorim sebi da su predrasude pogrešne. Tako sam nekada davno imao predrasudu da je Maranović neinteligentan igrač, u doba dok je igrao za Hemofarm, a poslije u Rusiji, kada se činilo da nema ništa osim visine. Sve se promenilo kada je došao kod Milojevića u Megu. Ko je mogao drugi da mu pokaže neke igračke tajne, osim čoveka, koji je igrao na sličnoj poziciji i bio neko ko je uvek iznalazio rešenja u reketu. Onda sam i čuo Bobijeve izjave, pa čak i na engleskom, koje su vrlo smislene, bez obzira na skroman vokabular. Mislim da će ga i Đorđević moći iskoristiti u reprezentaciji i da Bobi može postati važan šraf, jer ako ga Vilijams upošljava ovako dobro, šta bi tek mogao Teodosić. Sretan sam zbog Zvezde, pogotovo što se na Top 16 nisu plasirali kroz iglene uši, nego kao jedna od najboljih ekipa, tako da ni top 8 nije daleko.

Prle

pre 9 godina

Bobi nadam se da citas komentare ovog naseg namucenog naroda. Zeleo bih da ti cestitam na igrama koje pruzas u nasoj Zvezdi i da ces sa dobrim igrama nastaviti i u reprezentaciji.Svi su videli da si ti odlican kosarkas i da si jos bolji kao covek, voleo bih ako je ikako moguce da budes sa nama i iduce godine da pomognes da stanemo na noge, da uhvatimo kontinuitet i da ovi mladji napreduju pored tebe.

pa sve je ovo normalno što bi muta rek'o :)

pre 9 godina

Samo opušteno momci igrajte svoju igru, a u top 16 oćemo što više španskih ekipa jasno vam je zašto... Realno u top16 možemo dobiti 5 mečeva kod kuće i bar tri na strani i sa tih osam pobeda smo vrlo verovatno u top8. samo hrabro momci bez straha!!!!

ja

pre 9 godina

Lako je vama, kad imate takav sudijski tretman, zahvaljujuci dobrim odnosima Covica sa ljudima iz ULEB-a. Bas me zanima kakvo ce biti sudjenje kad budete igrali sa CSKA, Barsom, ili Realom, ekipa koje su poznate po dobrom sudijskom tretmanu.

Harvester of sorrow

pre 9 godina

Bobi je, pre svega, dobar čovek. Tako kažu oni koji ga znaju. Zato je i meni mnogo drago zbog ovih njegovih blistavih momenata. Uživaj, ljudino! Neka potraje, to mogu da ti poželim.

hall

pre 9 godina

da smo prošle godine na kraju prvenstva otpustili Radonjića, od svega ovoga ne bi bilo ama baš ništa. kontinuitet, to je čarobna riječ za nas. sad samo polako.

Bobi ljudino

pre 9 godina

Čitam juče je bila i godišnjica čuvene tuče u Vršcu i jedna od epizoda čuvene "dominacije". Baš simbolično:)
Bravo momci, gazi Zvezdo!!!

vlada

pre 9 godina

Svidjao se nekome DR kao trener ili ne, moramo da mu odamo priznanje za atmosveru u ekipi.
Svaka cast Radonja, svaka cast momci!
Ponosni smo na vas!!!

Napred Zvezda!

Prle

pre 9 godina

Bobi nadam se da citas komentare ovog naseg namucenog naroda. Zeleo bih da ti cestitam na igrama koje pruzas u nasoj Zvezdi i da ces sa dobrim igrama nastaviti i u reprezentaciji.Svi su videli da si ti odlican kosarkas i da si jos bolji kao covek, voleo bih ako je ikako moguce da budes sa nama i iduce godine da pomognes da stanemo na noge, da uhvatimo kontinuitet i da ovi mladji napreduju pored tebe.

hall

pre 9 godina

da smo prošle godine na kraju prvenstva otpustili Radonjića, od svega ovoga ne bi bilo ama baš ništa. kontinuitet, to je čarobna riječ za nas. sad samo polako.

Bobi ljudino

pre 9 godina

Čitam juče je bila i godišnjica čuvene tuče u Vršcu i jedna od epizoda čuvene "dominacije". Baš simbolično:)
Bravo momci, gazi Zvezdo!!!

Sasa

pre 9 godina

Imao sam prilike da upoznam ovog čoveka u Vršcu, Ja boljeg čoveka davno nisam sreo, bio sam fasciniran, budi čovek, budi Boban Marjanović.

pa sve je ovo normalno što bi muta rek'o :)

pre 9 godina

Samo opušteno momci igrajte svoju igru, a u top 16 oćemo što više španskih ekipa jasno vam je zašto... Realno u top16 možemo dobiti 5 mečeva kod kuće i bar tri na strani i sa tih osam pobeda smo vrlo verovatno u top8. samo hrabro momci bez straha!!!!

bobo mk

pre 9 godina

Lako je vama, kad imate takav sudijski tretman, zahvaljujuci dobrim odnosima Covica sa ljudima iz ULEB-a. Bas me zanima kakvo ce biti sudjenje kad budete igrali sa CSKA, Barsom, ili Realom, ekipa koje su poznate po dobrom sudijskom tretmanu. (ja, 06. decembar 2014 09:15)
Spremna je Zvezda i na lošo suđenje, godinama vežba u domaćoj i jadranskoj ligi.

DedaMiloje

pre 9 godina

FMP, ooooooo...., FMP, oooooooo..... Ajde da napravimo docek im u Zelezniku!
(Modiljani, 06. decembar 2014 09:22)
Kako ti je krivo, frustracije su ogromne ovih dana.

Predo

pre 9 godina

Čitavog života govorim sebi da su predrasude pogrešne. Tako sam nekada davno imao predrasudu da je Maranović neinteligentan igrač, u doba dok je igrao za Hemofarm, a poslije u Rusiji, kada se činilo da nema ništa osim visine. Sve se promenilo kada je došao kod Milojevića u Megu. Ko je mogao drugi da mu pokaže neke igračke tajne, osim čoveka, koji je igrao na sličnoj poziciji i bio neko ko je uvek iznalazio rešenja u reketu. Onda sam i čuo Bobijeve izjave, pa čak i na engleskom, koje su vrlo smislene, bez obzira na skroman vokabular. Mislim da će ga i Đorđević moći iskoristiti u reprezentaciji i da Bobi može postati važan šraf, jer ako ga Vilijams upošljava ovako dobro, šta bi tek mogao Teodosić. Sretan sam zbog Zvezde, pogotovo što se na Top 16 nisu plasirali kroz iglene uši, nego kao jedna od najboljih ekipa, tako da ni top 8 nije daleko.

alex kid

pre 9 godina

@PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miki, 6. decembar 2014 11:42)

Imao je Partizan i bolje timove ali nikad nije igrao ovako dobro!

One night in May

pre 9 godina

Izuzetan, veliki uspeh!! Ekipa u kojoj su novi Vilijams, Kalinic, Dangubic, Cirbes, Jovic - dakle, dva nosioca igre + prva izmena Bobiju - dva kola PRE KRAJA izborila je Top 16.
Osim Neptunasa, koji je nepoznato ime, ali je sve skrljao kod kuce, sem poraza u produzetku od Olimpijakosa - u grupi smo sa veoma poznatim imenima. Za Pirejce nema reci - visestruki evropski sampion, tim koji je dominantan poslednjih pet godina u Evropi. Laboral Kuca je jedan od najredovnijih ucesnika Evrolige, uopste - sve sto dolazi iz spanske kosarke (gde je, slucajno, sediste ULEB) je jako kao zemlja.
Uz svo postovanje matematici, mislim da je i dalje najbliza varijanta da i Laboral i Valensija prodju dalje u cetvorouglu sa Galatom i Neptunasom.

Nismo imali klasicnog autsajdera (ili dva) u grupi - tipa Bamberg, Nanter, Budiveljnik, Prokom, Nimburk i sli(c)ne ekipe koje su, "cast" izuzecima koji su i od njih gubili (jer su "talentovani" i imaju jak strucni rad), uglavnom, sluzili za nabijanje razlike.

Uz mesto rezervisano za Olimpijakos, pet ekipa se borilo za tri pozicije. Uz rezultat, Zvezdina igra ohrabruje - dve ekipe su uspele da predju 70 poena protiv nas (u osam meceva), a niko nas nije dobio vise od sedam (i to posle dva produzetka). Uz to, Bobi je MVP, Vilijams srusio rekord, ubedljivo najveca prosecna poseta u istoriji Evrolige, klub prihoduje...zasad, nije lose. Mada, bice bolje...srecom!!

Goblin

pre 9 godina

Kazu kako je Marijanovic napredovao zbog Milojevica, pa kazu kako je to zbog dobrog pleja...Pa nije Milojevic doveo Vilijamsa, zasto ne priznate doprinos Radonjicu, nije on slucajno uklopio ovako ekipu.

Bravo Radonja.

YNWA

pre 9 godina

Bobi, prvi reprezentativni centar za Eurobasket dogodine, nas Teo ume da "hrani" loptama i bolje od genija MWila, idemo na zlato!
A u EL, mozemo i dalje od TOP16, samo napred majstori.

Marko, Varaždin

pre 9 godina

Pozdrav!

Osvrnuo bih se na dvije stvari, ova Zvezda ima odličan smjer, mladi igrači, jasna vizija, ove godine će se isprofilirati nekoliko igrača koji će biti spremni za reprezentciju.
Boban Marjanović, taj čovek ima izniman odnos prema svemu oko sebe, timu, samoj igri i obavezno mora igrati za državni tim. Dok ga počne Teodosija hraniti loptama, bit će milina za gledati a suparnici će također gledati samo sa drugim emocijama.

Lp
Marko

masterkg

pre 9 godina

Već napisah - Ova ekipa ima samo jedan, ali veliki problem - ne zna čovek koga više da gotivi od njih, dal trenera - dal igrače svakog pojedinačno :-)))

Ljuba Moljac

pre 9 godina

Zvezda verovatno nece moci da zadrzi Markusa i Bobija zato sto ce ih zasuti velikim finansijskim ponudama,to je realnost ali videcemo sta ce biti da se prvo grobari pociste ove sezone zato sto ponavljaju kao papagaji i smaraju videcemo u maju videcemo u maju pa i videcete u maju do tad cemo mi vec biti opet u evro ligi preko jadranske,a vama ce ostati samo ta nasa bezvredna liga,a i tu cete biti skinuti.

Harvester of sorrow

pre 9 godina

Bobi je, pre svega, dobar čovek. Tako kažu oni koji ga znaju. Zato je i meni mnogo drago zbog ovih njegovih blistavih momenata. Uživaj, ljudino! Neka potraje, to mogu da ti poželim.

Znate,niko nemoze dulet-u da zabrani da pojede slinu :*

pre 9 godina

Smesna grupa sve sa Neptunasom, izivljavace se nad vama pravi timovi u top16 zivi bili pa videli...
(vicesampioni drzava, 6. decembar 2014 09:52)

Ti to verovatno iz dugogodisnjeg iskustva znas ? jel tako ?

Kisko

pre 9 godina

Ljudi vi se zamajavate glupostima! Sad jel Partizan ili Zvezda u EL nije bitno, najbolje bi bilo da u OBA u EL, al kad nije tako šta da se radi. Ali pogledajte koliko unazad godina ni Zvezda ni Partizan nisu izbacili ozbiljnog igrača, za reprezentaciju, a sad Zvezda izbacuje Marjanovića i Mitrovića, Partizan izbacio Bogdana ove sezone probudio Mačvana i sprema Vanju Marinkovića za velika dela. Umesto da gledamo interes SRPSKE KOŠARKE i da deca iz Srbije kao mladi dobiju šansu u EL mi se prepucavamo oko gluposti. Ovo pišem kao navijač Partizana kome je dosta prepucavanja!

Gavgalj

pre 9 godina

Bravo majstore! Ne znam sta Bobinator treba da uradi vise od onog sto radi ove sezone da bi ga zvali u repku! Trenutno medju najboljim peticama Evrope

Stella

pre 9 godina

Lako je vama, kad imate takav sudijski tretman, zahvaljujuci dobrim odnosima Covica sa ljudima iz ULEB-a. Bas me zanima kakvo ce biti sudjenje kad budete igrali sa CSKA, Barsom, ili Realom, ekipa koje su poznate po dobrom sudijskom tretmanu.
(ja, 06. decembar 2014 09:15)
Pa bice egal... Ne brini se ti za nas, mi samo imamo problem sa ovim kls deliocima "pravde", u EL se sudi fer! Poljubac velicine Bobija! :*

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Bit će Zvezda prvak Europe u košarci po prvi put,kad je mogla Bosna,Partizan,Cibona i Jugoplastika može i Zvezda.
(riječanin, 6. decembar 2014 09:31) - Hoće,ali kad na F4 pored nje budu Neptunas,LaboraL Kuća i Valensija :D
(17 godina bez titule i sa 0 ABA liga,

care, ta valensija je pobeidala u Ligi evrope gde je Zvezda dosla do polufinala lige gde vi ni grupnu fazu niste prosli.Valencija koja je pravila tim za Evroligu.Laboral je vec diugo u Evroligi.Cetvrti tim Spanije.Neptunas prava domacica drugi tim u Litvaniji.Sto pre shvatite ralnost za vas bolje

Zvezdas

pre 9 godina

Bit će Zvezda prvak Europe u košarci po prvi put,kad je mogla Bosna,Partizan,Cibona i Jugoplastika može i Zvezda.
(riječanin, 6. decembar 2014 09:31)

Tada kada su oni bili prvaci evrope nije bilo timova sa budzetom od 40 miliona, niti silnih amerikanaca, danas biti prvak evrope je nemoguca misija...

veliki Lebovski

pre 9 godina

Bobane Marjanovicu, gospodine jedan veliki u svakom smislu. Ponosan sam na sve vas. Ponosan sam na cinjenicu da ste, osim sto ste majstori ove igre, svi od reda kulturni, odmereni I skromni momci. Alal vera! Hvala vam sto nas Srbe I nasu Srbiju predstavljate u ovakom svetlu!

Yammy

pre 9 godina

@Kazra Takvi kao ti smenjivase i Radonjica sad ti Dangubu ali zaboravili ste vi takvi, Covic vas uopste ne slusa i zato su i uspeli jer im niko ne sastavlja tim i odlucuje krupne odluke. A ti Bobi ti si car i to japanski onaj kvalitetni. Zivi nam.bili kosarkasi i hvala lepo za radost i srecu.

Ljuba Moljac

pre 9 godina

@miki pa kako drugacije doci do evrolige nego preko jadranske genije,jeste odustajanjem cibone smo upali ali i to zasluzili prvim mestom,sto vama nisu dali ni pozivnicu za kvalifikacije ako ste tolika institucija kao sto pricate nego pozive daju sasariju i albi za koje niko nije ni cuo,jeste Vilijams vredi toliko mada kako igra to je prava sica,ma da kod vas svi igraju za casove ljubavi,pavlovic sigurno igra za dzabe kao i macvan pusti price o parama 15 godinama su vam sve pare gurane u klub i sad vi tu nesto kukate.

Dejan

pre 9 godina

Pitao je neko da li je ovo najveci uspeh u istorija kluba.Pa u istoriji nije jer Zvezda je osvojila Kup pobednika kupova 1974 to je ona cuvena ekipa Slavnic,Duci,Kapicic,Simonovic....i bila je u finalu kupa koraca(danasnji evrokup)1998 Rakoc,Bolic,Popovic,Kuzman,Jestratijevic i cuveno finale protiv Mes Verone,e sad zavisi kako ko gleda ali svakako ovo je najveci uspeh od 1998.

Miloš

pre 9 godina

Pre neki dan sam upoznao Bobija u delti, retko normalan i gotivan lik. Čovek kome samo možeš poželeti sve najbolje... Samo cepajte redom momci, vratili ste me basketu, sale na svetskom i vi sada...

Morski Vuk

pre 9 godina

Ljuba Moljac, 06. decembar 2014 10:30Kao prvo vi bojkotujete aba ligu! Kako ste izborili mesto u euroligi? Preko aba lige! Kako ste došli do eurolige? Odustajanjem Cibone! I vilijams vredi milionče najmanje! I PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
(miki, 06. decembar 2014 11:42)
Jos jedan sledbenik Velikog Dula , da , Bo Mekejleb , Pekovic I ostali su igrali za kikiriki! Ukljuci mozak malo i razmisljaj svojom glavom.

Kale_pravi

pre 9 godina

Pozdrav!

Osvrnuo bih se na dvije stvari, ova Zvezda ima odličan smjer, mladi igrači, jasna vizija, ove godine će se isprofilirati nekoliko igrača koji će biti spremni za reprezentciju.
Boban Marjanović, taj čovek ima izniman odnos prema svemu oko sebe, timu, samoj igri i obavezno mora igrati za državni tim. Dok ga počne Teodosija hraniti loptama, bit će milina za gledati a suparnici će također gledati samo sa drugim emocijama.

Lp
Marko
(Marko, Varaždin, 6. decembar 2014 09:51)
Hvala Varazdinac. Divnu godinu dana sam proveo u tvom gradu pre 26-27 godina. Upoznao dobrodusne i divne ljude, a izgleda da si i ti jedan od njih, uz to volis kosarku i cenis majstore. Bravo. Zelim da tvoj Varteks bude tvoje drzave prvak drzave u fudbalu, a kosarkaska sekcija da igra ABA ligu. I tebi pozdrav od navijaca Zvezde.

Nidze

pre 9 godina

Ljudi, i kad Zvezda izgubi, nemojmo napadati igrace, jer uzivajmo dok mozemo, jer realnost je da posle ovakvih igara, najbolji igraci na kraju sezone odu u jace i bogatije klubove, a do tad treba naci adekvatne zamene, mada za M Will-a, Bobija i Lazica tesko naci zamenu

deki

pre 9 godina

Hajde Grobari ne smarajte vise sa FMP-om, i vi ste se fuzionisali sa Igokeom pa nista.A zaista igramo lepo,ako se uporede rezultati-Valensiju razbili dvaput, Laboral tamo a verovatno i ovde,Galatu i Neptunas razbili kuci tamo nesretno izgubili sa Olyjem igrali egal.Da ne bude da smo mnogo poleteli ali osil Barse i CSKA i delimicno Fenera koji su ubedljivi, sa svima mozemo da igramo bez problema

zile

pre 9 godina

Odlicno selektiran tim...U svakom trenutku se zna ko sta igra!Rotacija fenomenalna...Sta reci?Po meni uz dosta krvi,znoja i malo srece,eto Zvezde na final 4,a posle je sve moguce.Svaka cast!

Outsider pravi

pre 9 godina

Zaista ste tim, i lepo vas je gledati. Mislim da mozete ove godine daleko da dogurate. Na svim pozicijama pokriveni, puno igraca moze da iskoci u prvi plan, resenja u odbrani jako dobro kombinujete i prilagodjavate protivniku, prema potrebi. Ni F4 sa igrom koju prikazujete ove jeseni nije daleko. Ovo je najubedljivije izdanje jednog tima iz Srbije jos od sezone `91-92. i nepono ljivog Partizana `iz Fuenlabrade`.
Srecno u nastavku sezone pa da osvoji nasa Srbija EP dogodine u Francuskoj, sa MVP-jem regularnog dela EL Bobanom i MVP-jem F4 Bogdanom :-)

Johnson

pre 9 godina

Svakako veliki uspeh, svaka čast. Ali, to naravno nije razlog da se pljuje partizan, koji kada je radio ovakve stvari zvezda nije mogla da se pokupi. Stvari su se promenila, sada partizan ne može da se pokupi, a zvezda ostvaruje uspehe... Tako uvek biva. Bitno je da imamo predstavnike u evropi koji pokazuju da je naša košarka i dalje u vrhu. Pozdrav

Stella

pre 9 godina

Moraju drzava i nacija da prepoznaju momenat i pomognu ovom mladom a superkvalitetnom timu - jedinom reprezentu srpske kosarke u Evropi, jedinom klubu sa ovih prostora koji igra TOP16 fazu EL. Svi treba da stanemo iza ovih momaka, sto podrskom, sto finansijski. Iz ovoga Srbija i njena kosarka mogu da dobiju mnogo!

Atreides

pre 9 godina

Kako je Vujosevic isprao mozak slepim navijacima Partizana. Ej oni sirotinja..para nemaju..kuka iz godine u godinu. Pa prosle godine Partizan je jaci tim imao od Zvezde ovo je prvi put da to nije slucaj. Nemaju para a samo dovode igrace . Pa odakle!? Zar iko veruje da ti igraci tamo igraju za DZ i samo iz ljubavi prema Partizanu. Zabolke njih za Partizan ...svi oni igraju smao za pare.

ha ha

pre 9 godina

Price o Vilijamsu da vredi milion ne piju vodu iz prostog razloga zato sto je imao izuzetno slabu sezonu u Lokomotivi.. Ajde grobari smislite nešto bolje,mozete vi to

Goran

pre 9 godina

Jeste tim i to odlican. Da je samo i Partizan takav, pa da se sportski nadmecemo ... i ne bi mi bilo zao, ko god da pobedi. Svih ovih godina su se samo lesinari nasladjivali tudjom mukom ... do ove godine "nasi" lesinari (iako ja sa istima nemam nista zajednicko osim kluba za koji navijamo), a ove godine "vasi". Previse je zle krvi ... u nadi da ce to prestati - pozdrav i cestitke od jednog grobara.

theButcher

pre 9 godina

vilijams je u prethodnoj sezoni imao zdravstenih problema a tim u kom je igrao nije napravio ocekivane rezultate, u zvezdu je dosao na jednu sezonu kako plus da odigra evro ligu kako bi posle nasao bolji angazman, tako da on kosta manje od macvana ili pavlovica

petarczv

pre 9 godina

Obavezno pogledajte zadnje ukljucenje u tegijevoj emisiji od sinoc! Jedan stariji gospodin je sve lepo objasnio a tegi
,grba i onaj jankovic kadar nevera!!!

I da pojasnim grobarima za wiliamsa. Vidim ovde pisu kako ima milion platu a nama ceo tim ima oko 1.900.000 znaci ostalih 11 igraca dele 900.000 hiljada?!

Wiliamsu kuban NIJE ZELEO da produzi ugovor zbog cega se verovatno sad kaju,jer je imao nesto losiju polusezonu...A KKCzv je prepoznala momenat i mogucnosti ovog momka u kombinaciji sa Marijanovicem i pogodila. Znaci imate podatak Mwlilovog menadzera na netu i zvanican podatak kkczv da je ugovor potpisan za 250.000$ + 100.000$ za prolzak u top 16, za grobare sa slabijem znanjem matematike to je ukupno 350.000$ sto je ovaj momak itekako do sada Igrama zasluzio...

Mozda sada vredi milion ali to je zasluga igranja u crvenoj zvezdi...

Навијач

pre 9 godina

У Аба лиги 10/10, просечно 14.9 разлике. у Евролиги 5/3, прошли већ даље уз три несрећна и тесна пораза. Ви сте тимчина, и све сте бољи!!!

Kowalski

pre 9 godina

Miki@ Imate Macvana i Pavlovica koji realno mogu da zaradjuju oko ili minimum milion evra po sezoni. Gde je novac iz prosle sezone od Lucica, Bogdanovica, Lovernja, od prve faze Evrolige, pa od top 16(ulaznice, sezonske, tv prava), od domace lige, od ABA lige(ulaznice, tv prava) od sponzora, i da se ne zaboravi i da su i Zvezda i Partizan subvencionisani od strane drzave(grada), Arenu i Pionir placaju u pola cene. Dule pominje kako novac od drzave vraca drzavi, a sta zeli? Da prima duplo da bi polovinu mogao da vraca za porez. A sta bi bilo da nema ni tog priliva, kako bi vratio dug?

reppppp

pre 9 godina

sve najbolje bobi od zakletog grobara..kao sto sam vec sto puta rekao, on i tepic dva najpozitivnija i najplemenitija lika u srpskoj kosarci..imali smo mi i vranesa al je covek bio klasican stub, da ne kazem bandera..bobi je uvezbao sut iz okreta do perfekcije a o penalima ne treba trositi reci..zasluzio je dres reprezentacije odavno ali u neku ruku razumem i saleta zasto ga nije pozvao..pozdrav svima!!

stanko

pre 9 godina

Kao prvo vi bojkotujete aba ligu! Kako ste izborili mesto u euroligi? Preko aba lige! Kako ste došli do eurolige? Odustajanjem Cibone! I vilijams vredi milionče najmanje! I PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miki, 6. decembar 2014 11:42)
Miki, od svega što si rekao najtačnije je da Partizan nikad nije imao ovakav tim.

mali

pre 9 godina

Mislim da je važno pomenuti da je Dangubić odigrao solidnu utakmicu, možda i najzapaženiju od kad je došao u Zvezdu... Što je pokazatelj da i on podiže formu, a dečko ima izvanredne fizičke sposobnosti i samo treba da nastavi da radi i napreduje... Ostali su već dovoljno hvaljeni

zvezdas

pre 9 godina

Svako ko pljuje na internacionalne uspehe Zvezde, Partizana ili bilo kojeg naseg tima za mene je siptar i dobija jedan veliki minus, ja bih bio sretan da je i partizan sada u top 16!

ProkopijeVelicanstveni

pre 9 godina

@@@ a drugo,za ove 2godine koliko igrate evroligu jos nijednu kos.instituciju niste pobedili a zna se ko je i sta u kosarci(pao oly real barsa makabi cska..) mi smo samo prosle god pobedili 2 velikana,Cska i Makabi,koji je kasnije postao sampion...tek sada pocinje prava kosarka za vas tako da nemoj da letite mnogo kao svake godine,obicno vam se to obije o glavu na kraju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DarkoP.F.C., 6. decembar 2014 13:48)

Kakva god da je grupa,dosadasnje predstvanike nase zemlje u evroligi smo vidjali i u jacim i u slabijim grupama.Za pohvalu je sto je neko od njih uspeo da obezbedi prolaz ovako rano(da je bilo malo vise,hajde da kazem srece,bilo bi to i mnogo ranije),bez velike tenzije,bez cekanja da u poslednjem kolu timA pobedi timB sa 10 razlike + da timC ne izgubi od timaD sa vise od 16...i da babu trenera timaE udari autobus na raskrsnici kod apoteke u Palmoticevoj.
Partizanu je trebalo , koliko? 4-5-6 godina da udje u top 16? Zvezda je ,eto,uspela posle 2. A sto se tice,skalpova velikana,pa polako,doci ce...ako ne ove a ono naredne sezone. Sve je to normalno,sve ce to doci i nije nesto cime bi iko trebao da se opterecuje,ni igraci ni navijaci.
Sto se Zvezde tice,onda je svoj plan za ovu sezonu na medjunarodnoj sceni ispunila i sve sto bude(ako bude) preko toga - super.

nije isto i ne moze biti isto

pre 9 godina

"Dominacija" je trajala 13 godina...pritom je izboren f4 evrolige bez dobrog sudjenja u gostima. Vi koji se smejete da Partizan nikog nije mogao pobediti u gostima, trebalo bi da pogledate kakvo je "domacinsko" sudjenje imao Partizan, a kakvo ima zvezda telekom...sve je jasno Covic ima dobre odnose sa ljudima iz ULEBa, dva puta im je organizovao juniorsko EL takmicenje, to se reflektovalo sa dve vajld karte i reflektuje se dobrim sudijskim tretmanom, sto odluci pobednika, kada su ekipe podjednakog kvaliteta...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ja, 6. decembar 2014 10:42)

Vecu glupost odavno nisam procitao!

Dominacija? Bato dominacijom se moze nazivati kada su oba kluba (PAR i CZV) iste jacine finansijske, kadrovske, igracke, pa jedan od ta dva kluba bude prvak 13 godina. A u cemu su bili podjednaki Zvezda i Partizan poslednjih 20 godina? Finansijski? Sigurno nisu. Kadrovski? Tesko. Igracki? Ni u ludilu. Zvezda u raspadu, sa dugovima do guse, a Partizan na grbaci poreskih obveznika Republike Srbije.

Dominacija je Zvezda u SFRJ, budes sampion protiv Zadra, Olimpije, Spilta, Cibone, Partizana, Bosne), a ne kao Partizan protiv Beobanke, Borca, FMP, Hemofarma, Zdravlja, BFCa, SLoge........

zvezda i to crvena

pre 9 godina

FMP, ooooooo...., FMP, oooooooo..... Ajde da napravimo docek im u Zelezniku!
(Modiljani, 06. decembar 2014 09:22)

ako si skoro prosao kroz zeleznik mozes samo da primetis grafite tvoje navijacke skupine, neki zabranjeni, dozvoljeni, odbranjeni...ako te zeleznik asocira na ruralni deo beograda jasno ti koji je zakljucak...a zagrepcani nikad grupu nisu prosli sa vise od 4 pobede te imamo pravo na kopletan komfor i zadovoljstvo

Goblin

pre 9 godina

@PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miki, 6. decembar 2014 11:42)

Partizan je prosle godine imao i bolji i skuplji tim, ali ih je unistio DV. Pitanje je vremena kada ce da ga navijaci oteraju kao kuce.

bambus

pre 9 godina

Mozda sam dosadan, ali ako mora napisacu i po stoti put, trebala bi nam jos dva-tri dobra pojacanja pa da osvojimo i tu Euroligu, ali stvarno, sto se ostalog tice to je vec sad jasno, OSVAJAMO SVE!

Zvrnda

pre 9 godina

Po imenima Partizan ima bolji tim od Zvezde. Trener Zvezde nije visoko kotiran, dakle nije to prednost. Onda sta je?
Jedina prednost je Partizanov trener koji se vise odavno ne bavi kosarkom. Da je Dzikic na mestu trenera bili bi bar kao Zvezda.

xxl

pre 9 godina

@ Kazu kako je Marijanovic napredovao zbog Milojevica, pa kazu kako je to zbog dobrog pleja...Pa nije Milojevic doveo Vilijamsa, zasto ne priznate doprinos Radonjicu, nije on slucajno uklopio ovako ekipu.

Bravo Radonja.
(Goblin, 06. decembar 2014 11:25)
Naravno da i Radonja ima zasluge ali Miloje je i ovo leto radio individualne treninge sa Bobijem a to znam jer sam ih letos viđao u hali u Železniku.

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Bilo bi lepo kad bi obojica zaigrali u reprezentaciju, mogu da zamislim kako bi zajedno s Teom kidali. Ko bi ih zaustavio?! NIKO

ja

pre 9 godina

Lako je vama, kad imate takav sudijski tretman, zahvaljujuci dobrim odnosima Covica sa ljudima iz ULEB-a. Bas me zanima kakvo ce biti sudjenje kad budete igrali sa CSKA, Barsom, ili Realom, ekipa koje su poznate po dobrom sudijskom tretmanu.

ja

pre 9 godina

Čitam juče je bila i godišnjica čuvene tuče u Vršcu i jedna od epizoda čuvene "dominacije". Baš simbolično:)
Bravo momci, gazi Zvezdo!!!
(Bobi ljudino, 6. decembar 2014 09:24)

"Dominacija" je trajala 13 godina...pritom je izboren f4 evrolige bez dobrog sudjenja u gostima. Vi koji se smejete da Partizan nikog nije mogao pobediti u gostima, trebalo bi da pogledate kakvo je "domacinsko" sudjenje imao Partizan, a kakvo ima zvezda telekom...sve je jasno Covic ima dobre odnose sa ljudima iz ULEBa, dva puta im je organizovao juniorsko EL takmicenje, to se reflektovalo sa dve vajld karte i reflektuje se dobrim sudijskim tretmanom, sto odluci pobednika, kada su ekipe podjednakog kvaliteta...

miki

pre 9 godina

Ljuba Moljac, 06. decembar 2014 10:30

Kao prvo vi bojkotujete aba ligu! Kako ste izborili mesto u euroligi? Preko aba lige! Kako ste došli do eurolige? Odustajanjem Cibone! I vilijams vredi milionče najmanje! I PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!

zorz

pre 9 godina

Sad je sve postalo ozbiljnije i zato ne razumem čemu Rebić? Da dodaje peškire? Bolje je da ode u fmp i igra a da dođe bilo koji iskusniji igrač iz naše lige koji bar 2 minuta može da zameni nekoga na terenu.

Sale

pre 9 godina

Kakav crni Bobinator.Pazarili ste odlicnog pleja pa u napadu ovaj lici na nesto.Nije Radonjic lud pa ga nije stavljao u ekipu prosle godine.Bez asistencija on je izgubljen u prostoru.Izbaci Vilijamsa i nek Dzenkins igra pleja kao u Partizanu Tepic pa vidi na sta lici tim.Ekipa nema kilometrazu i kad stigne u zavrsnicu ABA lige iscedjen sa zamorom materijala i povredama proci ce kao Partizan 98 posle F4 kad ste uzeli jedinu titulu u 20 godina.Stigli ste do TOP 16 vodja je srecan,Dule je u bedaku,u Srbiji se bolje zivi.After all nisu penzioneri dzabe iskesirali lovu

17 godina bez titule i sa 0 ABA liga

pre 9 godina

Bit će Zvezda prvak Europe u košarci po prvi put,kad je mogla Bosna,Partizan,Cibona i Jugoplastika može i Zvezda.
(riječanin, 6. decembar 2014 09:31) - Hoće,ali kad na F4 pored nje budu Neptunas,LaboraL Kuća i Valensija :D

Pravda za Covica

pre 9 godina

Partizanu je trebalo , koliko? 4-5-6 godina da udje u top 16? Zvezda je ,eto,uspela posle 2. A sto se tice,skalpova velikana,pa polako,doci ce...ako ne ove a ono naredne sezone. Sve je to normalno,sve ce to doci i nije nesto cime bi iko trebao da se opterecuje,ni igraci ni navijaci.
Sto se Zvezde tice,onda je svoj plan za ovu sezonu na medjunarodnoj sceni ispunila i sve sto bude(ako bude) preko toga - super.
(ProkopijeVelicanstveni, 06. decembar 2014 15:12) Zvezda je uspela da udje u top 16 posle 40 godina. Nemojte da lazete!

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Koliko ste se vi nalozili mozda vas to i skupo kosta kasnije..prvo,imalo ste ubedljivo najlaksu grupu u kojoj nijedan tim nije prvak svoje zemlje gde su laboral i valensija prosecne ekipe a pogledajte gde su u spaniji inace najacoj kosarkaskoj ligi u Evropi,galatasaraj nije toliko los ali oni su trenutno kao vi u fudbalu a za neptunas da ne pricamo.jedino je olimpijakos kosarkaska institucija...a drugo,za ove 2godine koliko igrate evroligu jos nijednu kos.instituciju niste pobedili a zna se ko je i sta u kosarci(pao oly real barsa makabi cska..) mi smo samo prosle god pobedili 2 velikana,Cska i Makabi,koji je kasnije postao sampion...tek sada pocinje prava kosarka za vas tako da nemoj da letite mnogo kao svake godine,obicno vam se to obije o glavu na kraju

Ris

pre 9 godina

vilijams je u prethodnoj sezoni imao zdravstenih problema a tim u kom je igrao nije napravio ocekivane rezultate, u zvezdu je dosao na jednu sezonu kako plus da odigra evro ligu kako bi posle nasao bolji angazman, tako da on kosta manje od macvana ili pavlovica
(theButcher, 06. decembar 2014 14:13)

Ljudi sta je s vama? Sta to pisete? Udarila vam sreca u glavu pa vam se svasta prividja? Do kraja ce ispasti da svu volontiraju u CZT. Imate veci budzet nego prosle godine. To je i laiku jasno. Kalinic, Jovic i Dangubic ne kostaju manje od Simonovica, Katica i Dragicevica. A Wiliams i Cibres su skuplji od Nelsona. Sta se sad pravdate zbog budzeta? Ima gazda para. AV ograbruje sponzore. Sve ide po planu. Uzivajte dok traje. Nece dugo. Par godina.

ja

pre 9 godina

Lako je vama, kad imate takav sudijski tretman, zahvaljujuci dobrim odnosima Covica sa ljudima iz ULEB-a. Bas me zanima kakvo ce biti sudjenje kad budete igrali sa CSKA, Barsom, ili Realom, ekipa koje su poznate po dobrom sudijskom tretmanu.

ja

pre 9 godina

Čitam juče je bila i godišnjica čuvene tuče u Vršcu i jedna od epizoda čuvene "dominacije". Baš simbolično:)
Bravo momci, gazi Zvezdo!!!
(Bobi ljudino, 6. decembar 2014 09:24)

"Dominacija" je trajala 13 godina...pritom je izboren f4 evrolige bez dobrog sudjenja u gostima. Vi koji se smejete da Partizan nikog nije mogao pobediti u gostima, trebalo bi da pogledate kakvo je "domacinsko" sudjenje imao Partizan, a kakvo ima zvezda telekom...sve je jasno Covic ima dobre odnose sa ljudima iz ULEBa, dva puta im je organizovao juniorsko EL takmicenje, to se reflektovalo sa dve vajld karte i reflektuje se dobrim sudijskim tretmanom, sto odluci pobednika, kada su ekipe podjednakog kvaliteta...

Sale

pre 9 godina

Kakav crni Bobinator.Pazarili ste odlicnog pleja pa u napadu ovaj lici na nesto.Nije Radonjic lud pa ga nije stavljao u ekipu prosle godine.Bez asistencija on je izgubljen u prostoru.Izbaci Vilijamsa i nek Dzenkins igra pleja kao u Partizanu Tepic pa vidi na sta lici tim.Ekipa nema kilometrazu i kad stigne u zavrsnicu ABA lige iscedjen sa zamorom materijala i povredama proci ce kao Partizan 98 posle F4 kad ste uzeli jedinu titulu u 20 godina.Stigli ste do TOP 16 vodja je srecan,Dule je u bedaku,u Srbiji se bolje zivi.After all nisu penzioneri dzabe iskesirali lovu

miki

pre 9 godina

Ljuba Moljac, 06. decembar 2014 10:30

Kao prvo vi bojkotujete aba ligu! Kako ste izborili mesto u euroligi? Preko aba lige! Kako ste došli do eurolige? Odustajanjem Cibone! I vilijams vredi milionče najmanje! I PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!

17 godina bez titule i sa 0 ABA liga

pre 9 godina

Bit će Zvezda prvak Europe u košarci po prvi put,kad je mogla Bosna,Partizan,Cibona i Jugoplastika može i Zvezda.
(riječanin, 6. decembar 2014 09:31) - Hoće,ali kad na F4 pored nje budu Neptunas,LaboraL Kuća i Valensija :D

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Koliko ste se vi nalozili mozda vas to i skupo kosta kasnije..prvo,imalo ste ubedljivo najlaksu grupu u kojoj nijedan tim nije prvak svoje zemlje gde su laboral i valensija prosecne ekipe a pogledajte gde su u spaniji inace najacoj kosarkaskoj ligi u Evropi,galatasaraj nije toliko los ali oni su trenutno kao vi u fudbalu a za neptunas da ne pricamo.jedino je olimpijakos kosarkaska institucija...a drugo,za ove 2godine koliko igrate evroligu jos nijednu kos.instituciju niste pobedili a zna se ko je i sta u kosarci(pao oly real barsa makabi cska..) mi smo samo prosle god pobedili 2 velikana,Cska i Makabi,koji je kasnije postao sampion...tek sada pocinje prava kosarka za vas tako da nemoj da letite mnogo kao svake godine,obicno vam se to obije o glavu na kraju

Pravda za Covica

pre 9 godina

Partizanu je trebalo , koliko? 4-5-6 godina da udje u top 16? Zvezda je ,eto,uspela posle 2. A sto se tice,skalpova velikana,pa polako,doci ce...ako ne ove a ono naredne sezone. Sve je to normalno,sve ce to doci i nije nesto cime bi iko trebao da se opterecuje,ni igraci ni navijaci.
Sto se Zvezde tice,onda je svoj plan za ovu sezonu na medjunarodnoj sceni ispunila i sve sto bude(ako bude) preko toga - super.
(ProkopijeVelicanstveni, 06. decembar 2014 15:12) Zvezda je uspela da udje u top 16 posle 40 godina. Nemojte da lazete!

Ris

pre 9 godina

vilijams je u prethodnoj sezoni imao zdravstenih problema a tim u kom je igrao nije napravio ocekivane rezultate, u zvezdu je dosao na jednu sezonu kako plus da odigra evro ligu kako bi posle nasao bolji angazman, tako da on kosta manje od macvana ili pavlovica
(theButcher, 06. decembar 2014 14:13)

Ljudi sta je s vama? Sta to pisete? Udarila vam sreca u glavu pa vam se svasta prividja? Do kraja ce ispasti da svu volontiraju u CZT. Imate veci budzet nego prosle godine. To je i laiku jasno. Kalinic, Jovic i Dangubic ne kostaju manje od Simonovica, Katica i Dragicevica. A Wiliams i Cibres su skuplji od Nelsona. Sta se sad pravdate zbog budzeta? Ima gazda para. AV ograbruje sponzore. Sve ide po planu. Uzivajte dok traje. Nece dugo. Par godina.

Bobi ljudino

pre 9 godina

Čitam juče je bila i godišnjica čuvene tuče u Vršcu i jedna od epizoda čuvene "dominacije". Baš simbolično:)
Bravo momci, gazi Zvezdo!!!

bobo mk

pre 9 godina

Lako je vama, kad imate takav sudijski tretman, zahvaljujuci dobrim odnosima Covica sa ljudima iz ULEB-a. Bas me zanima kakvo ce biti sudjenje kad budete igrali sa CSKA, Barsom, ili Realom, ekipa koje su poznate po dobrom sudijskom tretmanu. (ja, 06. decembar 2014 09:15)
Spremna je Zvezda i na lošo suđenje, godinama vežba u domaćoj i jadranskoj ligi.

hall

pre 9 godina

da smo prošle godine na kraju prvenstva otpustili Radonjića, od svega ovoga ne bi bilo ama baš ništa. kontinuitet, to je čarobna riječ za nas. sad samo polako.

alex kid

pre 9 godina

@PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miki, 6. decembar 2014 11:42)

Imao je Partizan i bolje timove ali nikad nije igrao ovako dobro!

vlada

pre 9 godina

Svidjao se nekome DR kao trener ili ne, moramo da mu odamo priznanje za atmosveru u ekipi.
Svaka cast Radonja, svaka cast momci!
Ponosni smo na vas!!!

Napred Zvezda!

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Bit će Zvezda prvak Europe u košarci po prvi put,kad je mogla Bosna,Partizan,Cibona i Jugoplastika može i Zvezda.
(riječanin, 6. decembar 2014 09:31) - Hoće,ali kad na F4 pored nje budu Neptunas,LaboraL Kuća i Valensija :D
(17 godina bez titule i sa 0 ABA liga,

care, ta valensija je pobeidala u Ligi evrope gde je Zvezda dosla do polufinala lige gde vi ni grupnu fazu niste prosli.Valencija koja je pravila tim za Evroligu.Laboral je vec diugo u Evroligi.Cetvrti tim Spanije.Neptunas prava domacica drugi tim u Litvaniji.Sto pre shvatite ralnost za vas bolje

Stella

pre 9 godina

Lako je vama, kad imate takav sudijski tretman, zahvaljujuci dobrim odnosima Covica sa ljudima iz ULEB-a. Bas me zanima kakvo ce biti sudjenje kad budete igrali sa CSKA, Barsom, ili Realom, ekipa koje su poznate po dobrom sudijskom tretmanu.
(ja, 06. decembar 2014 09:15)
Pa bice egal... Ne brini se ti za nas, mi samo imamo problem sa ovim kls deliocima "pravde", u EL se sudi fer! Poljubac velicine Bobija! :*

Prle

pre 9 godina

Bobi nadam se da citas komentare ovog naseg namucenog naroda. Zeleo bih da ti cestitam na igrama koje pruzas u nasoj Zvezdi i da ces sa dobrim igrama nastaviti i u reprezentaciji.Svi su videli da si ti odlican kosarkas i da si jos bolji kao covek, voleo bih ako je ikako moguce da budes sa nama i iduce godine da pomognes da stanemo na noge, da uhvatimo kontinuitet i da ovi mladji napreduju pored tebe.

Ljuba Moljac

pre 9 godina

@miki pa kako drugacije doci do evrolige nego preko jadranske genije,jeste odustajanjem cibone smo upali ali i to zasluzili prvim mestom,sto vama nisu dali ni pozivnicu za kvalifikacije ako ste tolika institucija kao sto pricate nego pozive daju sasariju i albi za koje niko nije ni cuo,jeste Vilijams vredi toliko mada kako igra to je prava sica,ma da kod vas svi igraju za casove ljubavi,pavlovic sigurno igra za dzabe kao i macvan pusti price o parama 15 godinama su vam sve pare gurane u klub i sad vi tu nesto kukate.

Zvezdas

pre 9 godina

Bit će Zvezda prvak Europe u košarci po prvi put,kad je mogla Bosna,Partizan,Cibona i Jugoplastika može i Zvezda.
(riječanin, 6. decembar 2014 09:31)

Tada kada su oni bili prvaci evrope nije bilo timova sa budzetom od 40 miliona, niti silnih amerikanaca, danas biti prvak evrope je nemoguca misija...

DedaMiloje

pre 9 godina

FMP, ooooooo...., FMP, oooooooo..... Ajde da napravimo docek im u Zelezniku!
(Modiljani, 06. decembar 2014 09:22)
Kako ti je krivo, frustracije su ogromne ovih dana.

Johnson

pre 9 godina

Svakako veliki uspeh, svaka čast. Ali, to naravno nije razlog da se pljuje partizan, koji kada je radio ovakve stvari zvezda nije mogla da se pokupi. Stvari su se promenila, sada partizan ne može da se pokupi, a zvezda ostvaruje uspehe... Tako uvek biva. Bitno je da imamo predstavnike u evropi koji pokazuju da je naša košarka i dalje u vrhu. Pozdrav

deki

pre 9 godina

Hajde Grobari ne smarajte vise sa FMP-om, i vi ste se fuzionisali sa Igokeom pa nista.A zaista igramo lepo,ako se uporede rezultati-Valensiju razbili dvaput, Laboral tamo a verovatno i ovde,Galatu i Neptunas razbili kuci tamo nesretno izgubili sa Olyjem igrali egal.Da ne bude da smo mnogo poleteli ali osil Barse i CSKA i delimicno Fenera koji su ubedljivi, sa svima mozemo da igramo bez problema

Atreides

pre 9 godina

Kako je Vujosevic isprao mozak slepim navijacima Partizana. Ej oni sirotinja..para nemaju..kuka iz godine u godinu. Pa prosle godine Partizan je jaci tim imao od Zvezde ovo je prvi put da to nije slucaj. Nemaju para a samo dovode igrace . Pa odakle!? Zar iko veruje da ti igraci tamo igraju za DZ i samo iz ljubavi prema Partizanu. Zabolke njih za Partizan ...svi oni igraju smao za pare.

pa sve je ovo normalno što bi muta rek'o :)

pre 9 godina

Samo opušteno momci igrajte svoju igru, a u top 16 oćemo što više španskih ekipa jasno vam je zašto... Realno u top16 možemo dobiti 5 mečeva kod kuće i bar tri na strani i sa tih osam pobeda smo vrlo verovatno u top8. samo hrabro momci bez straha!!!!

zile

pre 9 godina

Odlicno selektiran tim...U svakom trenutku se zna ko sta igra!Rotacija fenomenalna...Sta reci?Po meni uz dosta krvi,znoja i malo srece,eto Zvezde na final 4,a posle je sve moguce.Svaka cast!

Ljuba Moljac

pre 9 godina

Zvezda verovatno nece moci da zadrzi Markusa i Bobija zato sto ce ih zasuti velikim finansijskim ponudama,to je realnost ali videcemo sta ce biti da se prvo grobari pociste ove sezone zato sto ponavljaju kao papagaji i smaraju videcemo u maju videcemo u maju pa i videcete u maju do tad cemo mi vec biti opet u evro ligi preko jadranske,a vama ce ostati samo ta nasa bezvredna liga,a i tu cete biti skinuti.

Goblin

pre 9 godina

Kazu kako je Marijanovic napredovao zbog Milojevica, pa kazu kako je to zbog dobrog pleja...Pa nije Milojevic doveo Vilijamsa, zasto ne priznate doprinos Radonjicu, nije on slucajno uklopio ovako ekipu.

Bravo Radonja.

Morski Vuk

pre 9 godina

Ljuba Moljac, 06. decembar 2014 10:30Kao prvo vi bojkotujete aba ligu! Kako ste izborili mesto u euroligi? Preko aba lige! Kako ste došli do eurolige? Odustajanjem Cibone! I vilijams vredi milionče najmanje! I PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
(miki, 06. decembar 2014 11:42)
Jos jedan sledbenik Velikog Dula , da , Bo Mekejleb , Pekovic I ostali su igrali za kikiriki! Ukljuci mozak malo i razmisljaj svojom glavom.

Kisko

pre 9 godina

Ljudi vi se zamajavate glupostima! Sad jel Partizan ili Zvezda u EL nije bitno, najbolje bi bilo da u OBA u EL, al kad nije tako šta da se radi. Ali pogledajte koliko unazad godina ni Zvezda ni Partizan nisu izbacili ozbiljnog igrača, za reprezentaciju, a sad Zvezda izbacuje Marjanovića i Mitrovića, Partizan izbacio Bogdana ove sezone probudio Mačvana i sprema Vanju Marinkovića za velika dela. Umesto da gledamo interes SRPSKE KOŠARKE i da deca iz Srbije kao mladi dobiju šansu u EL mi se prepucavamo oko gluposti. Ovo pišem kao navijač Partizana kome je dosta prepucavanja!

bambus

pre 9 godina

Mozda sam dosadan, ali ako mora napisacu i po stoti put, trebala bi nam jos dva-tri dobra pojacanja pa da osvojimo i tu Euroligu, ali stvarno, sto se ostalog tice to je vec sad jasno, OSVAJAMO SVE!

ha ha

pre 9 godina

Price o Vilijamsu da vredi milion ne piju vodu iz prostog razloga zato sto je imao izuzetno slabu sezonu u Lokomotivi.. Ajde grobari smislite nešto bolje,mozete vi to

Dejan

pre 9 godina

Pitao je neko da li je ovo najveci uspeh u istorija kluba.Pa u istoriji nije jer Zvezda je osvojila Kup pobednika kupova 1974 to je ona cuvena ekipa Slavnic,Duci,Kapicic,Simonovic....i bila je u finalu kupa koraca(danasnji evrokup)1998 Rakoc,Bolic,Popovic,Kuzman,Jestratijevic i cuveno finale protiv Mes Verone,e sad zavisi kako ko gleda ali svakako ovo je najveci uspeh od 1998.

Zvrnda

pre 9 godina

Po imenima Partizan ima bolji tim od Zvezde. Trener Zvezde nije visoko kotiran, dakle nije to prednost. Onda sta je?
Jedina prednost je Partizanov trener koji se vise odavno ne bavi kosarkom. Da je Dzikic na mestu trenera bili bi bar kao Zvezda.

nije isto i ne moze biti isto

pre 9 godina

"Dominacija" je trajala 13 godina...pritom je izboren f4 evrolige bez dobrog sudjenja u gostima. Vi koji se smejete da Partizan nikog nije mogao pobediti u gostima, trebalo bi da pogledate kakvo je "domacinsko" sudjenje imao Partizan, a kakvo ima zvezda telekom...sve je jasno Covic ima dobre odnose sa ljudima iz ULEBa, dva puta im je organizovao juniorsko EL takmicenje, to se reflektovalo sa dve vajld karte i reflektuje se dobrim sudijskim tretmanom, sto odluci pobednika, kada su ekipe podjednakog kvaliteta...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ja, 6. decembar 2014 10:42)

Vecu glupost odavno nisam procitao!

Dominacija? Bato dominacijom se moze nazivati kada su oba kluba (PAR i CZV) iste jacine finansijske, kadrovske, igracke, pa jedan od ta dva kluba bude prvak 13 godina. A u cemu su bili podjednaki Zvezda i Partizan poslednjih 20 godina? Finansijski? Sigurno nisu. Kadrovski? Tesko. Igracki? Ni u ludilu. Zvezda u raspadu, sa dugovima do guse, a Partizan na grbaci poreskih obveznika Republike Srbije.

Dominacija je Zvezda u SFRJ, budes sampion protiv Zadra, Olimpije, Spilta, Cibone, Partizana, Bosne), a ne kao Partizan protiv Beobanke, Borca, FMP, Hemofarma, Zdravlja, BFCa, SLoge........

zorz

pre 9 godina

Sad je sve postalo ozbiljnije i zato ne razumem čemu Rebić? Da dodaje peškire? Bolje je da ode u fmp i igra a da dođe bilo koji iskusniji igrač iz naše lige koji bar 2 minuta može da zameni nekoga na terenu.

veliki Lebovski

pre 9 godina

Bobane Marjanovicu, gospodine jedan veliki u svakom smislu. Ponosan sam na sve vas. Ponosan sam na cinjenicu da ste, osim sto ste majstori ove igre, svi od reda kulturni, odmereni I skromni momci. Alal vera! Hvala vam sto nas Srbe I nasu Srbiju predstavljate u ovakom svetlu!

Nidze

pre 9 godina

Ljudi, i kad Zvezda izgubi, nemojmo napadati igrace, jer uzivajmo dok mozemo, jer realnost je da posle ovakvih igara, najbolji igraci na kraju sezone odu u jace i bogatije klubove, a do tad treba naci adekvatne zamene, mada za M Will-a, Bobija i Lazica tesko naci zamenu

YNWA

pre 9 godina

Bobi, prvi reprezentativni centar za Eurobasket dogodine, nas Teo ume da "hrani" loptama i bolje od genija MWila, idemo na zlato!
A u EL, mozemo i dalje od TOP16, samo napred majstori.

Znate,niko nemoze dulet-u da zabrani da pojede slinu :*

pre 9 godina

Smesna grupa sve sa Neptunasom, izivljavace se nad vama pravi timovi u top16 zivi bili pa videli...
(vicesampioni drzava, 6. decembar 2014 09:52)

Ti to verovatno iz dugogodisnjeg iskustva znas ? jel tako ?

ProkopijeVelicanstveni

pre 9 godina

@@@ a drugo,za ove 2godine koliko igrate evroligu jos nijednu kos.instituciju niste pobedili a zna se ko je i sta u kosarci(pao oly real barsa makabi cska..) mi smo samo prosle god pobedili 2 velikana,Cska i Makabi,koji je kasnije postao sampion...tek sada pocinje prava kosarka za vas tako da nemoj da letite mnogo kao svake godine,obicno vam se to obije o glavu na kraju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DarkoP.F.C., 6. decembar 2014 13:48)

Kakva god da je grupa,dosadasnje predstvanike nase zemlje u evroligi smo vidjali i u jacim i u slabijim grupama.Za pohvalu je sto je neko od njih uspeo da obezbedi prolaz ovako rano(da je bilo malo vise,hajde da kazem srece,bilo bi to i mnogo ranije),bez velike tenzije,bez cekanja da u poslednjem kolu timA pobedi timB sa 10 razlike + da timC ne izgubi od timaD sa vise od 16...i da babu trenera timaE udari autobus na raskrsnici kod apoteke u Palmoticevoj.
Partizanu je trebalo , koliko? 4-5-6 godina da udje u top 16? Zvezda je ,eto,uspela posle 2. A sto se tice,skalpova velikana,pa polako,doci ce...ako ne ove a ono naredne sezone. Sve je to normalno,sve ce to doci i nije nesto cime bi iko trebao da se opterecuje,ni igraci ni navijaci.
Sto se Zvezde tice,onda je svoj plan za ovu sezonu na medjunarodnoj sceni ispunila i sve sto bude(ako bude) preko toga - super.

Predo

pre 9 godina

Čitavog života govorim sebi da su predrasude pogrešne. Tako sam nekada davno imao predrasudu da je Maranović neinteligentan igrač, u doba dok je igrao za Hemofarm, a poslije u Rusiji, kada se činilo da nema ništa osim visine. Sve se promenilo kada je došao kod Milojevića u Megu. Ko je mogao drugi da mu pokaže neke igračke tajne, osim čoveka, koji je igrao na sličnoj poziciji i bio neko ko je uvek iznalazio rešenja u reketu. Onda sam i čuo Bobijeve izjave, pa čak i na engleskom, koje su vrlo smislene, bez obzira na skroman vokabular. Mislim da će ga i Đorđević moći iskoristiti u reprezentaciji i da Bobi može postati važan šraf, jer ako ga Vilijams upošljava ovako dobro, šta bi tek mogao Teodosić. Sretan sam zbog Zvezde, pogotovo što se na Top 16 nisu plasirali kroz iglene uši, nego kao jedna od najboljih ekipa, tako da ni top 8 nije daleko.

Marko, Varaždin

pre 9 godina

Pozdrav!

Osvrnuo bih se na dvije stvari, ova Zvezda ima odličan smjer, mladi igrači, jasna vizija, ove godine će se isprofilirati nekoliko igrača koji će biti spremni za reprezentciju.
Boban Marjanović, taj čovek ima izniman odnos prema svemu oko sebe, timu, samoj igri i obavezno mora igrati za državni tim. Dok ga počne Teodosija hraniti loptama, bit će milina za gledati a suparnici će također gledati samo sa drugim emocijama.

Lp
Marko

Outsider pravi

pre 9 godina

Zaista ste tim, i lepo vas je gledati. Mislim da mozete ove godine daleko da dogurate. Na svim pozicijama pokriveni, puno igraca moze da iskoci u prvi plan, resenja u odbrani jako dobro kombinujete i prilagodjavate protivniku, prema potrebi. Ni F4 sa igrom koju prikazujete ove jeseni nije daleko. Ovo je najubedljivije izdanje jednog tima iz Srbije jos od sezone `91-92. i nepono ljivog Partizana `iz Fuenlabrade`.
Srecno u nastavku sezone pa da osvoji nasa Srbija EP dogodine u Francuskoj, sa MVP-jem regularnog dela EL Bobanom i MVP-jem F4 Bogdanom :-)

Stella

pre 9 godina

Moraju drzava i nacija da prepoznaju momenat i pomognu ovom mladom a superkvalitetnom timu - jedinom reprezentu srpske kosarke u Evropi, jedinom klubu sa ovih prostora koji igra TOP16 fazu EL. Svi treba da stanemo iza ovih momaka, sto podrskom, sto finansijski. Iz ovoga Srbija i njena kosarka mogu da dobiju mnogo!

theButcher

pre 9 godina

vilijams je u prethodnoj sezoni imao zdravstenih problema a tim u kom je igrao nije napravio ocekivane rezultate, u zvezdu je dosao na jednu sezonu kako plus da odigra evro ligu kako bi posle nasao bolji angazman, tako da on kosta manje od macvana ili pavlovica

zvezdas

pre 9 godina

Svako ko pljuje na internacionalne uspehe Zvezde, Partizana ili bilo kojeg naseg tima za mene je siptar i dobija jedan veliki minus, ja bih bio sretan da je i partizan sada u top 16!

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Bilo bi lepo kad bi obojica zaigrali u reprezentaciju, mogu da zamislim kako bi zajedno s Teom kidali. Ko bi ih zaustavio?! NIKO

masterkg

pre 9 godina

Već napisah - Ova ekipa ima samo jedan, ali veliki problem - ne zna čovek koga više da gotivi od njih, dal trenera - dal igrače svakog pojedinačno :-)))

Sasa

pre 9 godina

Imao sam prilike da upoznam ovog čoveka u Vršcu, Ja boljeg čoveka davno nisam sreo, bio sam fasciniran, budi čovek, budi Boban Marjanović.

Goblin

pre 9 godina

@PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miki, 6. decembar 2014 11:42)

Partizan je prosle godine imao i bolji i skuplji tim, ali ih je unistio DV. Pitanje je vremena kada ce da ga navijaci oteraju kao kuce.

petarczv

pre 9 godina

Obavezno pogledajte zadnje ukljucenje u tegijevoj emisiji od sinoc! Jedan stariji gospodin je sve lepo objasnio a tegi
,grba i onaj jankovic kadar nevera!!!

I da pojasnim grobarima za wiliamsa. Vidim ovde pisu kako ima milion platu a nama ceo tim ima oko 1.900.000 znaci ostalih 11 igraca dele 900.000 hiljada?!

Wiliamsu kuban NIJE ZELEO da produzi ugovor zbog cega se verovatno sad kaju,jer je imao nesto losiju polusezonu...A KKCzv je prepoznala momenat i mogucnosti ovog momka u kombinaciji sa Marijanovicem i pogodila. Znaci imate podatak Mwlilovog menadzera na netu i zvanican podatak kkczv da je ugovor potpisan za 250.000$ + 100.000$ za prolzak u top 16, za grobare sa slabijem znanjem matematike to je ukupno 350.000$ sto je ovaj momak itekako do sada Igrama zasluzio...

Mozda sada vredi milion ali to je zasluga igranja u crvenoj zvezdi...

Harvester of sorrow

pre 9 godina

Bobi je, pre svega, dobar čovek. Tako kažu oni koji ga znaju. Zato je i meni mnogo drago zbog ovih njegovih blistavih momenata. Uživaj, ljudino! Neka potraje, to mogu da ti poželim.

Gavgalj

pre 9 godina

Bravo majstore! Ne znam sta Bobinator treba da uradi vise od onog sto radi ove sezone da bi ga zvali u repku! Trenutno medju najboljim peticama Evrope

Yammy

pre 9 godina

@Kazra Takvi kao ti smenjivase i Radonjica sad ti Dangubu ali zaboravili ste vi takvi, Covic vas uopste ne slusa i zato su i uspeli jer im niko ne sastavlja tim i odlucuje krupne odluke. A ti Bobi ti si car i to japanski onaj kvalitetni. Zivi nam.bili kosarkasi i hvala lepo za radost i srecu.

One night in May

pre 9 godina

Izuzetan, veliki uspeh!! Ekipa u kojoj su novi Vilijams, Kalinic, Dangubic, Cirbes, Jovic - dakle, dva nosioca igre + prva izmena Bobiju - dva kola PRE KRAJA izborila je Top 16.
Osim Neptunasa, koji je nepoznato ime, ali je sve skrljao kod kuce, sem poraza u produzetku od Olimpijakosa - u grupi smo sa veoma poznatim imenima. Za Pirejce nema reci - visestruki evropski sampion, tim koji je dominantan poslednjih pet godina u Evropi. Laboral Kuca je jedan od najredovnijih ucesnika Evrolige, uopste - sve sto dolazi iz spanske kosarke (gde je, slucajno, sediste ULEB) je jako kao zemlja.
Uz svo postovanje matematici, mislim da je i dalje najbliza varijanta da i Laboral i Valensija prodju dalje u cetvorouglu sa Galatom i Neptunasom.

Nismo imali klasicnog autsajdera (ili dva) u grupi - tipa Bamberg, Nanter, Budiveljnik, Prokom, Nimburk i sli(c)ne ekipe koje su, "cast" izuzecima koji su i od njih gubili (jer su "talentovani" i imaju jak strucni rad), uglavnom, sluzili za nabijanje razlike.

Uz mesto rezervisano za Olimpijakos, pet ekipa se borilo za tri pozicije. Uz rezultat, Zvezdina igra ohrabruje - dve ekipe su uspele da predju 70 poena protiv nas (u osam meceva), a niko nas nije dobio vise od sedam (i to posle dva produzetka). Uz to, Bobi je MVP, Vilijams srusio rekord, ubedljivo najveca prosecna poseta u istoriji Evrolige, klub prihoduje...zasad, nije lose. Mada, bice bolje...srecom!!

Goran

pre 9 godina

Jeste tim i to odlican. Da je samo i Partizan takav, pa da se sportski nadmecemo ... i ne bi mi bilo zao, ko god da pobedi. Svih ovih godina su se samo lesinari nasladjivali tudjom mukom ... do ove godine "nasi" lesinari (iako ja sa istima nemam nista zajednicko osim kluba za koji navijamo), a ove godine "vasi". Previse je zle krvi ... u nadi da ce to prestati - pozdrav i cestitke od jednog grobara.

zvezda i to crvena

pre 9 godina

FMP, ooooooo...., FMP, oooooooo..... Ajde da napravimo docek im u Zelezniku!
(Modiljani, 06. decembar 2014 09:22)

ako si skoro prosao kroz zeleznik mozes samo da primetis grafite tvoje navijacke skupine, neki zabranjeni, dozvoljeni, odbranjeni...ako te zeleznik asocira na ruralni deo beograda jasno ti koji je zakljucak...a zagrepcani nikad grupu nisu prosli sa vise od 4 pobede te imamo pravo na kopletan komfor i zadovoljstvo

xxl

pre 9 godina

@ Kazu kako je Marijanovic napredovao zbog Milojevica, pa kazu kako je to zbog dobrog pleja...Pa nije Milojevic doveo Vilijamsa, zasto ne priznate doprinos Radonjicu, nije on slucajno uklopio ovako ekipu.

Bravo Radonja.
(Goblin, 06. decembar 2014 11:25)
Naravno da i Radonja ima zasluge ali Miloje je i ovo leto radio individualne treninge sa Bobijem a to znam jer sam ih letos viđao u hali u Železniku.

mali

pre 9 godina

Mislim da je važno pomenuti da je Dangubić odigrao solidnu utakmicu, možda i najzapaženiju od kad je došao u Zvezdu... Što je pokazatelj da i on podiže formu, a dečko ima izvanredne fizičke sposobnosti i samo treba da nastavi da radi i napreduje... Ostali su već dovoljno hvaljeni

Miloš

pre 9 godina

Pre neki dan sam upoznao Bobija u delti, retko normalan i gotivan lik. Čovek kome samo možeš poželeti sve najbolje... Samo cepajte redom momci, vratili ste me basketu, sale na svetskom i vi sada...

Kale_pravi

pre 9 godina

Pozdrav!

Osvrnuo bih se na dvije stvari, ova Zvezda ima odličan smjer, mladi igrači, jasna vizija, ove godine će se isprofilirati nekoliko igrača koji će biti spremni za reprezentciju.
Boban Marjanović, taj čovek ima izniman odnos prema svemu oko sebe, timu, samoj igri i obavezno mora igrati za državni tim. Dok ga počne Teodosija hraniti loptama, bit će milina za gledati a suparnici će također gledati samo sa drugim emocijama.

Lp
Marko
(Marko, Varaždin, 6. decembar 2014 09:51)
Hvala Varazdinac. Divnu godinu dana sam proveo u tvom gradu pre 26-27 godina. Upoznao dobrodusne i divne ljude, a izgleda da si i ti jedan od njih, uz to volis kosarku i cenis majstore. Bravo. Zelim da tvoj Varteks bude tvoje drzave prvak drzave u fudbalu, a kosarkaska sekcija da igra ABA ligu. I tebi pozdrav od navijaca Zvezde.

stanko

pre 9 godina

Kao prvo vi bojkotujete aba ligu! Kako ste izborili mesto u euroligi? Preko aba lige! Kako ste došli do eurolige? Odustajanjem Cibone! I vilijams vredi milionče najmanje! I PARTIZAN nikad nije imao ovakav tim! Pa čak ni kad je bio na F4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miki, 6. decembar 2014 11:42)
Miki, od svega što si rekao najtačnije je da Partizan nikad nije imao ovakav tim.

Навијач

pre 9 godina

У Аба лиги 10/10, просечно 14.9 разлике. у Евролиги 5/3, прошли већ даље уз три несрећна и тесна пораза. Ви сте тимчина, и све сте бољи!!!

Kowalski

pre 9 godina

Miki@ Imate Macvana i Pavlovica koji realno mogu da zaradjuju oko ili minimum milion evra po sezoni. Gde je novac iz prosle sezone od Lucica, Bogdanovica, Lovernja, od prve faze Evrolige, pa od top 16(ulaznice, sezonske, tv prava), od domace lige, od ABA lige(ulaznice, tv prava) od sponzora, i da se ne zaboravi i da su i Zvezda i Partizan subvencionisani od strane drzave(grada), Arenu i Pionir placaju u pola cene. Dule pominje kako novac od drzave vraca drzavi, a sta zeli? Da prima duplo da bi polovinu mogao da vraca za porez. A sta bi bilo da nema ni tog priliva, kako bi vratio dug?

reppppp

pre 9 godina

sve najbolje bobi od zakletog grobara..kao sto sam vec sto puta rekao, on i tepic dva najpozitivnija i najplemenitija lika u srpskoj kosarci..imali smo mi i vranesa al je covek bio klasican stub, da ne kazem bandera..bobi je uvezbao sut iz okreta do perfekcije a o penalima ne treba trositi reci..zasluzio je dres reprezentacije odavno ali u neku ruku razumem i saleta zasto ga nije pozvao..pozdrav svima!!