Jojić: Težak meč, mi se pitamo

Srpski fudbaler Miloš Jojić rekao je da reprezentaciju očekuje teško gosotvanje Jermeniji, ali da se njegova ekipa pita.

Izvor: MN

Četvrtak, 09.10.2014.

15:44

Default images

Utakmica u okviru kvalifikacija za EP 2016. igra se u subotu od 18 časova u Jerevanu, a u utorak se u Beogradu igra meč sa Albanijom.

"Neće biti laka utakmica, teško gostovanje, iako Jermenija neće igrati u najjačem sastavu, posebno jer igraju bez najboljeg igrača i mom kolege Mhitarjana. Nas dvojica nismo mnogo razgovarali o meču, zbog teških klupskih utakmica", rekao je Jojić.

"Gledao sam njihov meč sa Danskom, imaju dosta dobrih igrača, ali mislim da se mi pitao na ovom meču, rezultat neće izostati ako se pokažemo u najboljem svetlu. Ne plašimo se nikoga, svi tako razmišljamo, jer mislim da smo kvalitetna ekipa, to treba da pokažemo na terenu. Ukoliko osvojimo svih šest bodova u dva meča, to će biti veoma važno za nas", rekao je Jojić.

Zoran Tošić rekao je da se reprezentacija dobro pripremila za meč sa Jermenijom.

"Mislim da smo spremni, dobro smo radili porethodnih dana, imali vremena i za odmor, pred utakmicu ćemo odraditi još jedan trening. Najbitnije je da su svi zdravi, tako da se nadamo najboljem."

On ističe da je prva utakmica uvek bitna i dodao da ne poznaje dobro protivnički tim.

"Ne poznajem mnogo ekipu Jermenije, znam par igrača koji igraju u ruskom prvenstvu, ali mislim da su oni trenutno povređeni. Neće igrati u najjačem sastavu, to nam sigurno odgovara, ali mi treba da budemo koncentrisani, prva utakmica je uvek bitna, posle toga sve ide lakše. Pamtimo meč sa njima 2007. godine koji je bio razočaravajuć, tako da nas čeka neprijatno gostovanje, ali očekujemo da kvalifikacije počnemo u najboljem svetlu."

Tošić veruje da će njegova ekipa pokazati talenat i kvalitet i stići do pobede.

"Gledali smo naš meč sa Francuskoj, selektor nam je ukazao na greške i šta treba da se ispravi, a do meča ćemo malo više gledati Jermeniju i bolje upoznati ekipu. Uvek se očekuje da Srbija pobeđuje, to nije ništa novo, ali mi treba dobro da se potrudimo da bismo to i uspeli, danas svi igraju fudbal, bore se, tako da moramo da pokažemo talenat i kvalitet koji posedujemo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: