Emeri: Patili smo do titule

Trener Sevilje Unaj Emeri rekao je da je ponosan na svoje igrače posle pobede nad Benfikom sa 4:2 posle izvođenja penala u finalu Lige Evrope.

Izvor: JT

Četvrtak, 15.05.2014.

00:11

Default images

Španski tim po mnogima nije bio favorit pred duel na „Juventus Areni“, ali se borio tokom celog meča i na kraju izborio penale. Sevilja je bila sigurna sva četiri puta sa bele tačke, dok su fudbaleri Benfike imali dva promašaja, pa je tako po treći put osvojila drugu po rangu evropsko klupsko takmičenje. Prethodno je osvojila Kup UEFA 2006. i 2007. godine.

Benfika je sjajan tim i zaslužila je da igra u finalu. Pri kraju produžetaka bili smo veoma umorni, ali smo zajedno patili i izborili smo penale. Ova titula je zasluga velikog broja ljudi”, rekao je Emeri.

Kevin Gameiro je bio strelac pobedonosnog penala, ali je priznao da nije ni pomišljao da utakmica neće biti odlučena u regularnom delu.

Nisam ni pomišljao da ću šutirati penal. Ovo je bio zaista važan dan za nas”, rekao je Gameiro.

Junak pobede Sevilje sigurno je golman Beto, koji je odbranio neke neverovatne šuteve igrača Benfike.

Bilo je ovo savršeno finale i završeno je na najbolji mogući način. Ponosan sam što sam bio deo ovog tima i što smo osvojili trofej”, rekao je Beto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: