Novak: Južni je talentovan igrač

Novak Đoković izjavio je da ga čeka težak posao u četvrtfinalu turnira u Dubaiju sa Mihailom Južnim iz Rusije.

Izvor: SO

Sreda, 26.02.2014.

20:51

Default images

"On je već dugo pri vrhu, ima jedan od najlepših i najefektnijih jednoručnih bekhenda na ATP turu. Izgleda malo neobično način na koji on drži reket, počne sa dve, a završi jednom rukom. Veoma je talentovan igrač“,

Južni je Novaku tradicionalno neugodan protivnik, srpski teniser vodi sa 6-3 u pobedama, ali je i u porazima 31-godišnji Miša znao da namuči Đokovića. Prošle godine su igrali dva puta – Novak je u Monte Karlu slavio sa 4:6, 6:1, 6:4, a na US openu je bilo 6:3, 6:2, 3:6, 6:0.

Novak ni na ovoj konferenciji za medije nije izbegao pitanje o saradnji sa Borisom Bekerom.

"Na čemu god da želi da radi u mojoj igri, prethodno prodiskutuje o tome sa svima nama. Naravno, svi mi mnogo poštujemo Borisa. Veoma mi je drago što je on u timu, osećam da može pozitivno da doprinese mojoj igri i mentalnom sklopu“, rekao je Novak posle ubedljive pobede nad Bautista-Ahutom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: