Nadal: Igraću kada budem spreman

Treći teniser sveta Rafael Nadal izjavio je da će se vratiti na turnire kada njegovo kolenu bude potpuno zalečeno.

Izvor: AG

Nedelja, 22.07.2012.

21:02

Default images

Nadal je nakon poraza u 2. kolu Vimbldona krenuo u proces oporavka, ali nije uspeo da se spremi za Olimpijske igre, pa u Londonu neće braniti zlato iz Pekinga.

„Pokušaću da budem spreman za američku turneju, ali nikada se ne zna. Radiću naporno svakoga dana i videćemo da li ću napredovati."

"Jedno je sigurno, počeću da se takmičim kada moje koleno kaže da sam spreman. Ne želim da izlazim na teren sa lošim osećenjem jer bi to bilo užasno.“

Levoruki Maljorčanin je dodao da se pribojavao odluke o povlačenju sa Igara, ali da je to sastavni deo sporta.

„Plašio sam se odluke o povlačenju sa Olimpijskih igara. Ali, takve stvari se dešavaju. Nikada ne znate da li ćete samo jednom u životu dobiti priliku da nosite zastavu svoje zemlje na Olimpijskim igrama. Sve što mogu da kažem je da sam uradio sve što sam mogao da bih se našao tamo i kako bi bio spreman. Moja emocija i moj san da se takmičim na Olimpijskim igrama nikada nisu bili veći. Najteži trenutak je bio kada sm morao da donesem tu odluku. Ali to je nešto o čemu sam razmišljao u poslednjih nedelju dana jer se stanje sa kolenom nije popravljalo“, rekao je Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: