Deki i Zvezda čestitali Novaku

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću pobedu u polufinalu Vimbldona čestitali su Fudbalski klub Crvena zvezda i kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 01.07.2011.

20:19

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda zajedno sa članovima, navijačima, rukovodstvom, igračima i stručnim štabom čestitao je svom najpoznatijem navijaču Novaku Đokoviću ulazak u finale Vimbldona i preuzimanje prvog mesta na ATP listi.

"Nole, ponosni smo na tebe, i nadamo se da ćeš uz puno zdravlja i malo sreće nastaviti da nam donosiš osmehe", navodi se u čestitki "crveno-belih" ,

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno se nalaze na pripremama u Austriji, a vest o velikoj pobedi srpskog tenisera dočekali su u autobusu i propraćena je velikim aplauzom.

I kapiten srpske fudbalske reprezentacije Dejan Stanković oduševljen je fantastičnom pobedom Novaka Đokovića.

"Novak je naš najbolji sportista ikada. Svim srcem sam u njega, samo neka tako nastavi i uveren sam da će ne samo osvojiti Vimbldon, nego da će još dugo vladati svetskim tenisom. Prošlo je vreme i Federera i Nadala, sad počinje era Novaka Đokovića", rekao je Stanković.

Fudbler Intera je istakao da je u ovim trenucima bilo gde na planeti prelepo biti Srbin i sunarodnik Novaka Đokovića.

"Najbolji je teniser sveta, ali je i sjajan čovek, bez mane. Imam priliku da se često vidim s njim u Italiji, da se ispričamo. Svi ga obožavaju, posebno moji saigrači iz Intera, iako Nole navija za MIlan. Dolazio je na utakmice, svi žele da ga upoznaju. Ma, šta reći? Čovek je naš ponos", poručio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: