Jutarnji: Udovičić u Mladosti

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vanja Udovičić karijeru će nastaviti u zagrebačkoj Mladosti, objavio je u nedelju Jutarnji list.

Izvor: AK

Nedelja, 12.09.2010.

17:46

Default images

Udovičić je proglašen za najboljeg igrača prvenstva Evrope, na kome je reprezentacija Srbije osvojila treće mesto.

Prošle godine bio je najbolji igrač prvenstva sveta, a isto priznaje dobio je i na završnom turniru Evrolige, kada je sa Pro Rekom osvojio šampionsku titulu.

Jutarnji listi pište da je Udovičić po završetku prvenstva Evrope u Zagrebu razgovarao sa čelnicima Mladosti, koji bi želeli da ga angažuju kako bi mogli da se uključe u borbu za titulu prvaka Evrope.

Udovičić je pre dva meseca otišao iz Pro Reka jer je od njega traženo da igra za reprezentaciju Italije, a spekulisalo se da bi mogao da pređe u Olimpijakos ili čak novosadsku Vojvodinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: