Amanmuradova izbacila Jovanovski

Srpska teniserka Bojana Jovanovski poražena je u drugom kolu WTA turnira u Sinsinatiju od Uzbekistanke Akgul Amanmuradove 6:2, 6:0.

Izvor: AY

Sreda, 11.08.2010.

07:43

Default images

Posle velike pobede nad 19. teniserkom sveta Aravan Rezai, Jovanovski je protiv Amanmuradove pružila veoma lošu partiju, u kojoj je osvojila svega dva gema.

Amanmuradova, 114. igračica sveta, koja je do glavnog žreba stigla kroz kvalifikacije, u borbi za četvrtfinale sastaće se sa drugom teniserkom sveta Jelenom Janković, koja je prethodno pobedila Ruskinju Veru Duševinu.

Uzbekistanka je u meču koji je trajao svega sat vremena napravila čak osam brejkova, od ukupno 15 šansi, dok je Jovanovski oba svoja gema takođe osvojila posle brejka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: