Kaluđerović skup za Zvezdu?

Crvena zvezda je zainteresovana da dovede napadača Rada Andriju Kaluđerovića, ali problem predstavlja obeštećenje, piše „Sportski žurnal“.

Izvor: B92, zurnal.rs

Ponedeljak, 26.07.2010.

09:43

Default images

’Građevinari’ za svog najboljeg strelca traže 500.000 evra, kao i procenat od narednog transfera, što je u ovom momentu preskupo za ’crveno-bele’.

Kaluđerović je prošle sezone za Rad na 29 utakmica postigao ukupno 17 golova, čime je privukao pažnju kako Crvene zvezde, tako i nekoliko stranih klubova.

Pored Crvene zvezde, za 23-godišnjeg centarfora su zainteresovani i pojedini italijanski klubovi, a eventualni pomak u pregovorima sa klubom iz Ljutice Bogdana mogao bi da bude posle duela sa Slovanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crvena zvezda će u četvrtak ugostiti Slovan na svom stadionu od 20:30h, a revanš meč na programu je nedelju dana kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: